En Nybegynners Guide til Proteinshakes

Proteiner er det eneste markonæringsstoffet kroppen trenger for at musklene skal vokse og utvikle muskelfiber og muskelvev. Proteiner er derfor kjent som musklenes byggeklosser. Proteiner spiller en stor rolle og står bak flere biokjemiske prosesser i kroppen. Under metaobilsmen bidrar dette makronæringsstoffet en rekke unike funksjoner, blant annet som en energikilde. I tillegg bidrar proteiner til vekst og vedlikehold av muskelmassen og benbygningen.

Når du trener jevnlig, er det nødvendig med et individuelt, skreddersydd kosthold, for å maksimere de fysiske resultatene, restitusjonen og helsa. Dette kostholdet bør være designet for å gi en perfekt balanse av alle de the makronæringsstoffene: proteiner, karbohydrater og fett. For å møte kroppens proteinbehov, kan det hjelpe med proteinpulver av høy kvalitet, som enkelt og effektivt øker proteininntaket ditt. Våre proteinshakes er laget for å støtte en rekke forskjellige målsetninger og livsstiler. Utvalget inkluderer raskt absorberende shakes, som whey protein; shakes laget for å hjelpe med vektnedgang, diet whey protein; og pulver som kan gi jevnt proteinfrigjøring gjennom dagen eller natten.

Hvis du er ny bruker av sportskosttilskudd og ikke helt sikker på hvilket proteinpulver som er best for deg, anbefaler vi at du ser gjennom våre nybegynner guide til proteinshaker. Lær om alle de forskjellige proteinkildene tilgjengelig, i tillegg til fordelene og hvordan å bruke dem. Du vil få en forståelse for de forskjellige proteinshakes og deres karakteristikker, og hvilken som vil være best for deg.

Proteinshakes for Muskelvekst

Proteiner er det eneste makronæringsstoffer som bidrar til muskelvekst og vedlikehold av muskelmassen. Ved å jevnlig få i deg proteiner gjennom dagen, gir du muskelvevet tilførsel av aminosyrer. Dette skaper et anabolsk miljø som bidrar til muskelvekst. Velg fra bestselgende Impact Whey Protein, Whey Isolate for en slank og sterk kropp, eller velg en kaloritett weight gainer, som Hard Gainer for ren styrke.

Protein Shakes for Vektnedgang

Når man forsøker å gå ned i vekt, er proteiner et essensielt makronæringsstoff i prosessen. Proteiner er kjent som det mest mettende næringsstoffet, og derfor kan proteinshakes taes for å dempe sultfølelsen. Ved å ta proteinshakes kan du øke fettforbrenningen og likevel opprettholde muskelmassen. Her hos Myprotein har vi utviklet en rekke proteinshakes for å hjelpe deg med vektnedgangen, som Impact Diet Whey og Whey Isolate, som inneholder færre kalorier og fett.

Proteiner for Restitusjonen

Restitusjon er viktig for å kunne nå målsetningen din og for å bygge muskelvev. Derfor må du få i deg nok proteiner. Velg mellom Recovery XS, Bedtime Extreme or Melkeprotein.

Protein Shakes for Women

Mange kvinner opplever at proteiner er orientert mot menn og økt muskelmasse. Men proteiner er et essensielt næringsstoff i kostholdet, som har økt viktighet om du er fysisk aktiv. Kvinnerkroppen kan ikke produsere nok av hormonet testosteron for å bygge muskelmasse på samme måte som menn. Her hos Myprotein har vi en rekke proteinshakes for kvinner, inkludert produkter laget spesielt for den kvinnelige fysiologien og vektnedgang. For eksempel True Diet. Sjekk ut våre proteinshakes for kvinner.

Whey Concentrate

Whey Konsentrat har 82% proteininnhold og blir raskt tatt opp i kroppen, er rik på aminosyrer og har lavt fett- og laktoseinnhold. Det er det mest brukte proteinpulveret på markedet på grunn av den høye kvaliteten og den lave prisen. Whey Konsentrat er ideelt for reperasjon og vekst av musklene, ettersom det kan taes når som helst på dagen.

Hydrolysed Whey

Hydrolysed Whey er et avansert og raskt absorberende protein. Produktet har gjennomgått en kontrollert enzymbehandling slik at proteinene når musklene raskere enn de fleste andre proteiner. Er vanlig blant seriøste sportsutøvere, og fungerer aller best rett etter trening når kroppens proteinbehov er høyt.

Whey Protein Isolate

Whey Isolate har hele 90% protein, cross-flow mikro-filtrering for å sikre at det inneholder mindre fett, kolesterol og laktose. Dette gjør produktet til det perfekte proteinet for de som ønsker å holde fettprosenten lav, og på samme tid gi kroppen kvalitetsproteiner.

Micellar Casein Protein

Laget fra fersk skummetmelk, Micellar Kasein Protein en kilde til proteiner som fordøyeses sakte. Den er perfekt å ta før man legger seg; ettersom proteinsyntesen går sakte, vil man få utslipp av aminosyrer til musklene natten igjennom.

Ready To Shake

Inneholder akkurat de samme premium ingrediensene som proteinpulver. 'Ready to shake' –produkter er nøyaktig målt, slik at du inneholder akkurat de næringsstoffene du trenger for å møte en rekke målsetninger. I tillegg passer de enkelt i gymbagen og krever kun vann før du drikker den.

Protein Blandinger

Proteinblandinger som Total Protein inneholder forskjellige typer proteiner, kombinert i en hendig blanding. Ideell for de som ønsker forskjellige typer absorpsjon. De omfatter både en raskt-obserberende proteiner som protein.