Globe Gripz™

Earth

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr269,00

kr229,00

Spar: kr40,00

Utsolgt

Sold out

Produktoversikt

The Earth Globe Gripz ™ måles 73mm i diameter som er lik en tennis eller cricket ball som gjør dem ideelle for sport-spesifikke trening og utrolig behagelig i håndflaten. Den har et unikt tykt grep for økt grep under nesten enhver øvelse og er perfekt for å legge til variasjon til treningsøktene dine.

Globe Gripz ™ er laget av høyverdig elastomer polymer, som sikrer at de ikke vil splitte eller sprekke og er tørker ren og er designet for bruk med generisk standard (1 & rdquo;) og OL (2 & rdquo;). barer, kabel håndtak, og manualer

De kan monteres i løpet av sekunder, og kan brukes komfortabelt med alle typer barer, måles 25mm til 32mm i diameter. Perfekt for å bruke din favoritt pitching eller bowling grep for å utføre sports-spesifikke vektet øvelser og for grappling stil som MMA.

Nøkkelfordeler

  • 73mm diameter for wbredere grep
  • Laget av elastomer polymer
  • Passer på barer, manualer og kabler

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Globe Gripz™

Velg bilde

Globe Gripz™