Globe Gripz™

Earth

Sommersalg på alle produkter | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Sommersalget | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Salget er i ferd med å avsluttes! Vi har satt ned prisene på alle produkter. Du trenger ingen kode, ettersom prisene allerede er satt ned i pris.

Nå får du også 10% EKSTRA RABATT når du oppgir koden 10EKSTRA i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m. midnatt den 25.07.2016 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre - 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr269,00

kr229,00

Spar: kr40,00

Utsolgt

Sold out

Produktoversikt

The Earth Globe Gripz ™ måles 73mm i diameter som er lik en tennis eller cricket ball som gjør dem ideelle for sport-spesifikke trening og utrolig behagelig i håndflaten. Den har et unikt tykt grep for økt grep under nesten enhver øvelse og er perfekt for å legge til variasjon til treningsøktene dine.

Globe Gripz ™ er laget av høyverdig elastomer polymer, som sikrer at de ikke vil splitte eller sprekke og er tørker ren og er designet for bruk med generisk standard (1 & rdquo;) og OL (2 & rdquo;). barer, kabel håndtak, og manualer

De kan monteres i løpet av sekunder, og kan brukes komfortabelt med alle typer barer, måles 25mm til 32mm i diameter. Perfekt for å bruke din favoritt pitching eller bowling grep for å utføre sports-spesifikke vektet øvelser og for grappling stil som MMA.

Nøkkelfordeler

  • 73mm diameter for wbredere grep
  • Laget av elastomer polymer
  • Passer på barer, manualer og kabler

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Globe Gripz™

Velg bilde

Globe Gripz™