Myprotein Hot/Cold Gel Pack

Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | 10% ekstra | Bruk kode: EKSTRATI

Festen ble til nachspiel | Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg har vi i festrus bestemt at du nå får 10% ekstra rabatt når du bruker kode: EKSTRATI

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m midnatt i 30.05.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr39,00

kr35,00

Spar: kr4,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein Hot / Cold Gel Pack er en gjenbrukbar, fler-brukbar gele pakke for effektiv lindring av muskel- og leddverk og smerter.

Gir en jevn frigjøring av kald eller varm temperatur over en lengre tidsperiode Myprotein Hot / Cold Gel Pack kan bidra til å lindre hver dag eller idrettsrelaterte smerter og plager. Leveres med et stoff og strikk i stroppen for å tillate direkte og komprimert bruk. Gelpack er ideellt for de som ønsker å benytte varmt / kaldt terapi for å behandle skader.

For varmebehandling så skal gelen pakken varmes i mikrobølgeovn eller i en kjele med kokende vann. For kalde behandling kan gelen pakken plasseres i fryseren, resterende fleksibel ved alle temperaturer. Laget av spesifikke, giftfri gele den Myprotein Hot / Cold Gel Pack er det ideelle verktøy for gjentatte varmt / kaldt terapi på både muskler og ledd.

Nøkkelfordeler

  • Varme- og kjølepose fyllt med gele, kan gjenbrukes
  • Kan plasseres i fryser eller mikrobølgeovnen
  • Inkluderer en myk stoffpose for bruk

Anbefalt bruk

Kaldt komprimerende
1. Plasser Gelpack i fryseren i minst en time.
2. Fjern fra fryseren og pakk inn i stoffet som følger med.
3. Legg Gelpack nøye til ønsket område. Bruk ikke lenger enn 20 minutter.
3. Etter bruk, legg tilbake til fryseren for fremtidig bruk.

Varm komprimerende
Koke:
1. Kok opp kjele med vann, ta kjelen bort fra varmen.
2. Plasser Gelpack i vann i 8-10 minutter.
3. Fjern Gelpack fra vann, pakk i stoffet som fulgte med og legg til ønsket område.
4. Etter bruk, la Gelpack å kjøle og plasser i fryseren til senere bruk
mikrobølgeovn.
1. Legg Gelpack flatt i mikrobølgeovn og varm ved full effekt (750W) i 1 minutt.
2. Fjern fra mikrobølgeovn og sjekk etter ønsket temperatur (dette vil fortsette å stige litt). Hvis ytterligere varme er ønskelig, gå tilbake til mikrobølge og varme i 30 sekunders intervaller.
3. Når ønsket varme er oppnådd, fjern fra mikrobølgeovn, plasser i stoffet som fulgte med og legg til ønsket område. Gelpack kan bli gjenn-oppvarmet etter en time.
4. Etter bruk, la Gelpack å kjøle og plasser i fryseren til senere bruk.

Ikke varm Gelpack i mikrobølgeovnen i mer enn 2 minutter på en gang. Hvis oppvarming fra frosset, varm i første omgang på høy i 75 sekunder, etterfulgt av 10 sekunders intervaller inntil ønsket temperatur er oppnådd. Se Gelpack mens oppvarming. Hvis Gelpack begynner å ekspandere, slå av mikrobølgeovn
Merk:. Instruksjoner Mikrobølgeovn er basert på 750 watt strøm, kan du justere deretter. Sterk varme kan forårsake Gelpack til å sprekke og lekke. Hvis dette skulle skje kast pakken umiddelbart.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Hot/Cold Gel Pack

Velg bilde

Myprotein Hot/Cold Gel Pack