Myprotein Hot/Cold Gel Pack

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr39,00

kr35,00

Spar: kr4,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein Hot / Cold Gel Pack er en gjenbrukbar, fler-brukbar gele pakke for effektiv lindring av muskel- og leddverk og smerter.

Gir en jevn frigjøring av kald eller varm temperatur over en lengre tidsperiode Myprotein Hot / Cold Gel Pack kan bidra til å lindre hver dag eller idrettsrelaterte smerter og plager. Leveres med et stoff og strikk i stroppen for å tillate direkte og komprimert bruk. Gelpack er ideellt for de som ønsker å benytte varmt / kaldt terapi for å behandle skader.

For varmebehandling så skal gelen pakken varmes i mikrobølgeovn eller i en kjele med kokende vann. For kalde behandling kan gelen pakken plasseres i fryseren, resterende fleksibel ved alle temperaturer. Laget av spesifikke, giftfri gele den Myprotein Hot / Cold Gel Pack er det ideelle verktøy for gjentatte varmt / kaldt terapi på både muskler og ledd.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Varme- og kjølepose fyllt med gele, kan gjenbrukes
  • Kan plasseres i fryser eller mikrobølgeovnen
  • Inkluderer en myk stoffpose for bruk

Anbefalt bruk

Kaldt komprimerende
1. Plasser Gelpack i fryseren i minst en time.
2. Fjern fra fryseren og pakk inn i stoffet som følger med.
3. Legg Gelpack nøye til ønsket område. Bruk ikke lenger enn 20 minutter.
3. Etter bruk, legg tilbake til fryseren for fremtidig bruk.

Varm komprimerende
Koke:
1. Kok opp kjele med vann, ta kjelen bort fra varmen.
2. Plasser Gelpack i vann i 8-10 minutter.
3. Fjern Gelpack fra vann, pakk i stoffet som fulgte med og legg til ønsket område.
4. Etter bruk, la Gelpack å kjøle og plasser i fryseren til senere bruk
mikrobølgeovn.
1. Legg Gelpack flatt i mikrobølgeovn og varm ved full effekt (750W) i 1 minutt.
2. Fjern fra mikrobølgeovn og sjekk etter ønsket temperatur (dette vil fortsette å stige litt). Hvis ytterligere varme er ønskelig, gå tilbake til mikrobølge og varme i 30 sekunders intervaller.
3. Når ønsket varme er oppnådd, fjern fra mikrobølgeovn, plasser i stoffet som fulgte med og legg til ønsket område. Gelpack kan bli gjenn-oppvarmet etter en time.
4. Etter bruk, la Gelpack å kjøle og plasser i fryseren til senere bruk.

Ikke varm Gelpack i mikrobølgeovnen i mer enn 2 minutter på en gang. Hvis oppvarming fra frosset, varm i første omgang på høy i 75 sekunder, etterfulgt av 10 sekunders intervaller inntil ønsket temperatur er oppnådd. Se Gelpack mens oppvarming. Hvis Gelpack begynner å ekspandere, slå av mikrobølgeovn
Merk:. Instruksjoner Mikrobølgeovn er basert på 750 watt strøm, kan du justere deretter. Sterk varme kan forårsake Gelpack til å sprekke og lekke. Hvis dette skulle skje kast pakken umiddelbart.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

4.00

4.0

(1 Se)

Sortert etter

God

Generelt:

4

Mixabilitet:

5

Effektivitet:

5

Kun testet med varme. Veldig god å ha på vond korsrygg. Spart meg for bruk av smertestillende medisiner ☺

27 May 2016 av #1 Mest Hjelpsomme omtalerer

Myprotein Hot/Cold Gel Pack

Velg bilde

Myprotein Hot/Cold Gel Pack