Myprotein Pouring Funnel

Sommersalg på alle produkter | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Sommersalget | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Salget er i ferd med å avsluttes! Vi har satt ned prisene på alle produkter. Du trenger ingen kode, ettersom prisene allerede er satt ned i pris.

Nå får du også 10% EKSTRA RABATT når du oppgir koden 10EKSTRA i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m. midnatt den 25.07.2016 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre - 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr19,00

kr17,00

Spar: kr2,00

Utsolgt

Sold out

Produktoversikt

Myprotein Helle trakt er det ideelle tilbehøret for problemfri overføring av kosttilskudd fra en beholder til en annen.

Laget av slitesterk plast, vil dette 90mm diameter trakt med 12mm tut og 70mm håndtaket passer perfekt inn i en hvilken som helst standard drikke flaske.

Myprotein Helle Trakt kommer også med et ferdighus hull slik at det enkelt kan legges til en nøkkelring

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Passer i enhver standard drikkeflaske
  • Enkel overføring av kosttilskudd fra en beholder til en annen
  • Kostnadseffektiv

Anbefalt bruk

Sett en trakt ned i beholderen som du ønsker å overføre væske eller pulver til. Hell væsken eller pulveret inn i munningen av trakten.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Pouring Funnel

Velg bilde

Myprotein Pouring Funnel