30 Day Pack

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr647,00

kr461,00

Spar: kr186,00

Utsolgt

Produktoversikt

Kombinasjonen av tre produkter av høy kvalitet for å gi måneder igjen av ernæring for å hjelpe deg å oppnå de nødvendige treningsmålene.

30 dagers pakken består av:

Total MRP – uten smak 2400G

2400 gram. Sakte, medium og rask frigjøring av proteiner. Det høye proteininnholdet vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Mybar Deluxe – Karamell Hasselnøtt 12 Barer

12 barer, gode smaker og næringsrik protein barer for å ha på farten. Fullpakket med 28grams av protein og 21 gram karbohydrater. Det høye proteininnholdet vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

EAA Plus – 90 stk

90 tabletter. Ta 3 tabletter om morgenen, ettermiddagen og kvelden

Smaker, produkter og størrelser som er vist og kan erstattes UTEN FORVARSEL AVHENGIG AV lagernivåer.

Pakken RRP er basert på totalprisen for enkelte produkt RRPs.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 30 30 dager med kvalitetsernærings
  • Vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse
  • Fantastisk verdi for pengene

Anbefalt bruk

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Ingredienser

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Næringsinformasjon

Vennligst se individuelle produktsider for mer informasjon

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

30 Day Pack

Velg bilde

30 Day Pack