Muskel og Styrke pakke

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr939,00

kr470,00

Spar: kr469,00

Utsolgt

Produktoversikt

Muskel & amp; Styrke Pakke kombinerer en rekke Myprotein’s mest populære produkter for å hjelpe deg med dine treningsmål. Denne pakken inneholder 5 produkter, alle til en fantastisk pris, og er den perfekte pakken for alle som enten er ny på trening eller alle som leter etter det perfekte utvalget av kosttilskudd for å støtte deres trening og kosthold. Så sørg for at du når dine nyttårsforsetter i år med vår Muscle & amp; Styrke pakke.

Muskel og Styrke Pakken inneholder:

Hurricane XS, Myk Sjokolade, 2,5kg

Hurricane XS inkluderer en proteinrik kombinasjon av Whey Protein Isolat og Whey Protein Konsentrat og bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Det gir også en ekstra 5 gram kreatin monohydrat (Creapure ® ). Som øker fysisk ytelse under kortsiktig og høy intensitet trening

D-asparaginsyre, uten smak, 250g

D asparaginsyre er en aminosyre som er dannet hovedsakelig i hypofysen, hypothalamus, og i testiklene. Dette produktet er 100% D asparaginsyre med ingenting lagt til eller tatt bort.

Øyeblikkelig havre, uten smak, 5kg

Øyeblikkelig Havre er hentet fra skotsk havre og malt dem ned i en ultra-fint pulver for å gi en lav GI karbohydrater som lett kan inntas som en drink når det blandes med ønsket væske.

Tribulus Pro, 90 tabletter

Tribulus terrestris ekstrakt er tilgjengelig med en massiv 95% saponin (aktive ingrediensen i Tribulus) innhold. Tribulus Pro gir 300mg av Tribulus per kapsel.

Taurin, uten smak, 500g

Taurin er en naturlig forekommende aminosyre og er funnet i høye konsentrasjoner i de hvite blodceller, skjelettmuskulatur, sentralnervesystemet, samt hjerte musklene.

SMAKER, PRODUKTER OG STØRRELSER SOM VIST KAN ERSTATTES UTEN FORVARSE. AVHENGIG AV LAGERBEHOLDNING

Nøkkelfordeler

  • 5 fantastiske produkter i en pakke
  • God valuta for pengene
  • Ideell for alle nye til trening

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Muskel og Styrke pakke

Velg bilde

Muskel og Styrke pakke