Workout Fuel Pack

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr39,00

Utsolgt

Produktoversikt

Myprotein Workout Fuel Sample Pack inneholder tre høykvalitets kosttilskudd laget for å hjelpe deg å få mest mulig ut av treningen. Kombinasjonen av Pulse ®. V4, Exceed og Recovery XS vil gi deg de næringsstoffene du trenger før, under og etter trening for å bidra til å ta treningen til neste nivå

Inkluderer:

Pulse ® V4 17g og Bær Eksplosjon
Pulse ® V4 er vår kraftigste før-trenings middel i vår tid, designet for å gi uovertruffen energi og fokus for å sikre at du får maksimalt utbytte av hver treningsøkt. Hver 17g porsjon gir 9,2 g av våre eksklusive " performe and pump ’ blanding og kombinerer Creapure ®. , AAKG, Beta Alanin, og Citrullin Malate for å gi deg en uovertruffen og langvarig muskuløs vaskularitet

Exceed ® 20g – Tropisk Storm
Nå med ekstra elektrolytter for å forbedre hydrering, Exceed er den ideelle supplement til bruk under intens trening. Exceed gir en avansert blanding av aminosyrer og elektrolytter utviklet for å fremme energiproduksjon, øke styrke og utholdenhet, styrke gjenopprettingsprosessen og øke mager vekst.

Recovery XS (RTS) 90g- Myk sjokolade
Pakket med noen av de fineste karbohydrater og protein tilgjengelig, vil Recovery XS bidra til å fremme muskelvekst, økt utvinningsgrad og har deg tilbake i gymmen på kort tid, noe som gjør det til et perfekt før-trenings løsningen.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Forbedre trenings ytelsen
  • Øke energi og fokus
  • Støtte utvinning og muskel reparasjon

Anbefalt bruk

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Ingredienser

Se individuelle produktsider for mer informasjon.

Næringsinformasjon

Please see individual product pages for details.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Workout Fuel Pack

Velg bilde

Workout Fuel Pack