• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Aktivert Bygg

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Nedtelling til Jubileum | Opp til 30% rabatt | Pluss jubileums-flapjack | Bruk kode: JUBILEUM

Nedtelling til jubileum | Opp til 30% rabatt på alt | Bruk kode: JUBILEUM30

Vi er nesten der – nedtellingen til vårt jubileum har startet! Få opp til 30% rabatt på din hele din bestilling. Rabatten reduseres med én prosent hver time fra 09.00 til 19.00! I tillegg får du jubileums-flapjack med på kjøpet når du handler for 500,-! (så langt lageret rekker). 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til 23:00 den 26/05/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr219,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Aktivert® Barley?

Aktivert® Bygg er en pre-spiret korn som kan bli tatt i løpet av dagen for å øke karbohydratinntak for en rekke forskjellige idretter.

Fordeler med Aktivert Bygg

Beta-glukaner som finnes i bygg kan bidra til opprettholdelse av normale blodkolesterolnivåer. På grunn av dette er en lav GI karbohydratkilde dette kan også bidra til reduksjon av blodglukose rett etter at den er forbruket.

Hvem passer Aktivert® Bygg for?

Aktivert® Bygg er ideelt for alle som ønsker å øke daglig karbohydratinntak i form av GI karbohydratkilde med lav GI.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler som passer til vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

  • Kilde til karbohydrater med lav GI
  • Høyt nivå av betaglukan
  • God valuta for pengene

Anbefalt bruk

Ha 500-750ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn, som inneholder gluten, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg og produkter av disse.

uten smak: Organic Aktivated & reg;Barley Stivelse Pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3/4 Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

 Per 100gPer servering*RI
Energi1524 kJ/359 kcal655 kJ/154 kcal8%
Fett2.4 g0.7 g1%
 hvorav mettet0 g0 g0%
Karbohydrater74 g22 g8%
 hvorav sukkerarter0 g0 g0%
Fiber20 g6 g 
Protein10 g3 g6%
Salt0 g0 g0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholder er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Aktivert Bygg

Velg bilde

Aktivert Bygg