• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA 4:1:1

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr169,00

kr127,00

Spar: kr42,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er BCAA 4:1:1

Branch Chain Amino Acids (BCAA) 4:1:1 tabletter inneholder tre av de 9 essensielle aminosyrene, leucin, isoleucin og valin i et 4:1:1-forhold. Aminosyrene er ansett for å være essensielle aminosyrer siden de ikke kan syntetiseres i kroppen og må derfor få det gjennom kosten.

Hva er BCAA 4:1:1 sine Fordeler

BCAA er ikke som andre aminosyrer siden de ikke metaboliseres i magen, og er i stedet metaboliseres direkte i muskelen. BCAA 4:1:1. Kan tas i løpet av dagen eller før og etter trening for å hjelpe til med vekst og vedlikehold av muskelmasse

Hvem paser BCAA 4:1:1 for

Vanligvis kan BCAA 4:1:1 tas av aktive individer og er egnet for alle som tar del i intens trening, og ønsker å øke muskelmassen samtidig som de ønsker å redusere kroppsfett nivået

Hvordan ta BCAA 4:1:1

5 gram BCAA 4:1:1 kan tas 2-4 ganger daglig med ønsket mengde vann, hvorved for best resultat anbefaler vi å legge to MP små kuler til din favoritt frukt juice

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Hjelper til med vedligehold av mager masse
  • Bidrar til vekst av mager masse
  • God valuta for pengene

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i du 5g av produktet, riste shaken og bruk. Bruk 2-4 ganger daglig for optimale resultater.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter

Bær Eksplosjon Aromastoff .: L Leucine (54 %), L isoleucin (13%), L valin (13%), syre (sitronsyre), fargestoff (Rødbeter Rød, Antocyanin), Aroma, søtningsmiddel (sukralose).

tropisk Storm Aromastoff : L Leucine (54%), L isoleucin (13%), L valin (13%), syre (sitronsyre), fargestoff (karotener), Aroma, søtningsmiddel (sukralose )

uten smak : L Leucine (66%), L isoleucin (17%), L valin (17%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
L Leucine     2.7 g
L Isoleucin     650 mg
L Valine     650 mg

 

Næringsinnholdet er basert på Berry Blast-smaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

BCAA 4:1:1

Velg bilde

BCAA 4:1:1