• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Beta Alanine - Batch Tested Range

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr409,00

kr327,00

Spar: kr82,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Beta Alanine er gruppe testet gjennom Informert Sport program innenfor rammen av World Anti-Doping Agency (WADA) og vedlikeholder ISO 17025 akkreditering som gir forsikring om at dette produktet er fritt for naturlig forekommende forbudte stoffer

Hva er Beta Alanine?

Beta Alanin er en ikke-essensiell aminosyre og er den eneste naturlig forekommende p-aminosyren.

Beta Alanin Fordeler

Beta Alanine fungerer med L-histidin å øke Carnosine i skjelettmuskulatur.

Hvem passer Beta Alanine for?

ideell for alle som deltar i idretter som krever eksplosive handlinger som sprinting, vekttrening eller boksing og de som er involvert i langvarig utholdenhetstrening.

Beta-alanin kan føre til en prikkende og spyleeffekt på huden. Dette er en helt normal reaksjon i kroppen og ikke skadelig.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Kan hjelpe å forbedre dine fysiske prestasjoner
 • Ideell for eksplosive sporter
 • Kan øke treningskapasiteten

Anbefalt bruk

Start fasen (dag 1-5): Konsumere 1,5 g (halvparten av en liten MP Plastic Scoop) 4 ganger daglig, fordelt jevnt utover dagen. Fungerer best når tatt med vann eller juice i mellom måltidene.

Vedlikehold fase (dager 6-35): Konsumere 1,5 g (halvparten av et liten MP Plastic Scoop) 2 ganger daglig, fordelt jevnt utover dagen. Fungerer best når tatt med vann eller juice i mellom måltidene.

Ved ferdigstillelse av denne perioden ta en to ukers pause før du starter din neste Beta Alanine periode.

Ingredienser

Dette produktet er 100% Beta Alanine pulver med ingenting lagt til eller tatt bort.

Næringsinformasjon

100% Beta Alanine

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Beta Alanine - Batch Tested Range

Velg bilde

Beta Alanine - Batch Tested Range