• Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

 • Organic

  Organic

Buckwheat Superfine Mel

Organisk Bokhvetemel

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr119,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Buckwheat Superfine Mel?

Til tross for navnet, Buckwheat Superfine Mel er ikke avledet fra hvete og i stedet er avledet fra frøene av en blomstrende plante og har en søt og nøtteaktig smak som gjør den ideell for pannekaker eller brød.

Buckwheat Superfine mel Fordeler

Buckwheat Superfine Mel er lav i sukker og fett som gjør det til et ideellt karbohydratkilde for alle som er på et strengt kaloriinntak.

Hvem passer Buckwheat Superfine Mel for?

Buckwheat Superfine Mel anbefales for alle som ønsker å øke karbohydrat og protein inntak, men med en lav mengde sukker og fett. Dette kan legges til matvarer for å forbedre næringsinnholdet eller brukes som en erstatning til hvetemel i enkelte oppskrifter.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Nøkkelfordeler

 • Lavt innhold av fett og sukker
 • Et godt alternativ til hvetemel
 • Et supert tillegg til mange matvarer

Anbefalt bruk

Ha til noen smakfulle matvarer eller bruke som et alternativ til ren hvit mel i baking.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter

uten smak .: Økologisk Bokhvete Superfin Mel (100 %)

Næringsinformasjon

Serving Size - ~

~ - ~ (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g *RI
Energy 1472 kJ/351 kcal 18%
Fat 0.8 g 1%
  of which saturates 0.1 g 1%
Carbohydrates 78 g 30%
  of which sugars 0 g 0%
Protein 5.1 g 10%
Salt 0 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Buckwheat Superfine Mel

Velg bilde

Buckwheat Superfine Mel