• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Creatine Monohydrate - Batch Tested Range

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr139,00

kr118,00

Spar: kr21,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

kreatin monohydrat er gruppe testet gjennom Informert Sport program innenfor rammen av World Anti-Doping Agency (WADA) og vedlikeholder ISO 17025 akkreditering som gir forsikring om at dette produktet er fritt for naturlig forekommende forbudte stoffer.

Hva er kreatin monohydrat?

kreatin monohydrat er ideell for et bredt spekter av forbrukere fra kroppsbyggere til sprintere, men viktigst de som ønsker å forbedre sin kraft, styrke, hurtighet og mager masse.

kreatin monohydrat fordelene?

kreatin monohydrat har vist seg å øke fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitets trening og er ideell for sport som krever høy intensitet, eksplosive bevegelser som kroppsbyggere, styrkeløftere og sprintere.

Hvem passer kreatin monohydrat for?

kreatin monohydrat er helt trygt, og er egnet for alle som deltar i høy intensiv, kort varighets trening. Det kan anbefales å konsumere 3-5g av kreatin monohydrat umiddelbart før trening med en whey protein og karbohydrat blanding for å maksimere absorpsjon og utvinning.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Nøkkelfordeler

 • Ideell for styrkebasert sport
 • Kan enkelt blandes med vann
 • Kan hjelpe med å forbedre styrke og kraft

Anbefalt bruk

Ha til en og en halv MP small scoop (5g) til vann, rist og bruk. Bruk 1-2 ganger daglig. Etter 8 uker med fortsatt bruk ta en uke fri og starte periode igjen.

1 x nivå MP Plastic Scoop (liten) veier 3g (ikke inkludert).

Ingredienser

uten smak

100% kreatin monohydrat

Bær eksplosjon

kreatin monohydrat, Aroma, sitronsyre, Farger (Rødbeter rød og amp; Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose®)

.

tropisk

kreatin monohydrat, Aroma, sitronsyre, fargestoff (Karoten), søtningsmiddel (sukralose®).

Næringsinformasjon

Amount per serving: 5g Creatine Monohydrate

Please note this nutritional information is taken from the unflavoured version. When choosing a flavoured version it will reduce the Creatine Monohydrate content by approximately 0.75g per serving.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Creatine Monohydrate - Batch Tested Range

Velg bilde

Creatine Monohydrate - Batch Tested Range