• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

D asparaginsyre

Smak
Pakke
Mengde

50% på piller og aminosyrer | Bruk kode: AMINOSYRENORGE

50% på piller og aminosyrer | Bruk kode: AMINOSYRENORGE

Sørg for at du har det du trenger av Piller & Aminosyrer med 50% rabatt

Tilbudet gjelder fram til midnatt 29.06.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr189,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er D asparaginsyre?

D asparaginsyre er en aminosyre som hovedsakelig dannes i hypofysen, hypothalamus, og testiklene.

Fordeler med D asparaginsyre

Dette produktet er 100% D asparaginsyre med ingenting lagt til eller tatt bort.

Hvem passer D asparaginsyre for?

D asparaginsyre ville være ideelt for alle som tar del i tung styrketrening.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

 • 100% D Asparginsyre
 • Enkel å blande
 • Dannet hovedsaklig i hypofysen, hypotalamus og testiklene

Anbefalt bruk

Ha din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 3g, rist og drikk. Bruk en gang daglig. Etter 12 dager med sammenhengende bruk anbefaler vi å ta en uke fri før man repeterer syklusen.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: D asparaginsyre (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1/2 tsp (3g)

Servings Per Container - 83 (250g)

Nutritional Information

 Per Serving
D Aspartic Acid  3 g

 

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

D asparaginsyre

Velg bilde

D asparaginsyre