• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

D Ribose Pulver

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Bruk kode: 10EKSTRA

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Bruk kode:10EKSTRA

Vi forlenger salget, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store fredagssalg!

Nå får du også 10% ekstra på hele din bestilling. Bruk kode: 10EKSTRA!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 28/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr199,00

kr159,00

Spar: kr40,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er D Ribose Pulver?

D Ribose forekommer naturlig i alle levende celler. Det er et enkelt sukker som begynner den metabolske prosess for ATP-produksjon. D Ribose jobber sammen med kreatin og kan forbedre fordelene med dette.

Fordeler med D Ribose Pulver

D Ribose har vist seg å bidra til å øke muskel energi, øke utholdenhet, og hjelpe restitusjonen. D Ribose er også en svært effektiv måte å forbedre energien når du trener. Det er involvert i syntesen av ATP i muskelcellene.

Hvem passer D Ribose for?

D Ribose kan være spesielt nyttig for idrettsutøvere som trener mye og tapper energireservene gjennom idretter som sprint og vektløfting.

Våre kunders kostholdsvalg er sværtviktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Kan hjelpe å øke muskulærenergi
 • Kan øke ATP-produksjonen
 • Ideell for eksplosive sporter

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 4g, rist og drikk. Bruk en gang daglig, 30 minutter før trening.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten Smak: D Ribose Pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3/4 tsp (4g)

Serveringer per boks - 62 (250g), 125 (500g), 250 (1kg)

Næringsinnhold

 Per servering
D Ribose  4 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger man en annen smak kan næringsverdiene variere.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

D Ribose Pulver

Velg bilde

D Ribose Pulver