• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Dried Coconut

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr129,00

kr116,00

Spar: kr13,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Dried Coconut(tørket kokos)?

Tørkede kokos er en fantastisk kilde til sunt fett (medium kjede triglyserider) og er naturlig høy i fiber med over 10g per 100g som gjør det en matbit til å ha hele dagen for å øke kalori og fettinntaket.

Tørket kokos Fordeler

Tørket kokos inneholder viktige vitaminer, som for eksempel B-vitaminer som bidrar til normal energiomsetning, og er en stor kilde til spormineralet fosfor.

Hvem passer tørket kokos for?

Tørket kokos er ideell for alle som ønsker å øke sitt inntak av sunt fett. .

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Nøkkelfordeler

 • Deilige kokosnøttbiter
 • Rik på Middels kjede-triglyserider
 • En god kilde til vitamin B

Anbefalt bruk

Konsumere som en sunn snack eller som del av et næringsrikt måltid.

For å opprettholde friskhet og næringsinnholdet i dette produktet, vennligst lagre i et kjølig og tørt område, fortrinnsvis i en lukket beholder. Bruk sammen med et sunt kosthold og godt balansert livsstil.

Ingredienser

Pakket i et anlegg som håndterer peanøtter, nøtter og sesamfrø.

kokos (99%), sukker (sukrose).

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Pack (500g)

Nutritional Information

 Per 100g
Energy2886 kJ/700 kcal
Fat68 g
 of which saturates54 g
Carbohydrates21 g
 of which sugars7.5 g
Fibre11 g
Protein7.3 g
Salt0.19 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Dried Coconut

Velg bilde

Dried Coconut