• Gluten Free

    Gluten Free

Eggehvite-Pulver

Smak
Pakke
Mengde

Proteinssalg | Opp til 60% rabatt | Ingen kode nødvendig

Proteinsalg | Opp til 60% rabatt på proteiner | Ingen kode nødvendig

Fyll skapet og spar så mye som mulig med vårt proteinsalg. Opp til 60% rabatt på Whey Pro Peptid & Proteindessert, og opp til 30% rabatt på Impact Whey Protein (1kg).

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 01/09/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr169,00

kr144,00

Spar: kr25,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Eggehvite-Pulver?

Vår Eggehvite-Pulver er en spraytørket oppløselig, eggprotein, produsert direkte fra eggehviter og har et høyt proteininnhold med over 80% protein per servering.

Fordeler med eggehvite-pulver

Høyt proteininnhold vil bidra til vekst og opprettholdelse av muskelmasse. Hver 3,1 gram Eggehvite-Pulver er det samme som å spise ca 1 medium egg. Det lave fett (0,1 g) og karbohydratinnholdet (1,3 g) også gjør dette produktet til et ideelt valg for alle som ønsker å redusere kroppsfettet.

Hvem passer Eggehvite-Pulver for?

Eggehvite-Pulver er egnet for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein eller for alle som leter etter en kilde til protein før eller etter trening.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Høyt proteininnhold (80%)
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse
  • Lavt innhold av fett

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk 2-3 ganger daglig

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Gluten og produkter av disse

Uten smak:Eggehvite -pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1427 kJ/336 kcal 428 kJ/101 kcal 5%
Fett 0.3 g 0.1 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 5.3 g 1.6 g 1%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Protein 78 g 23 g 46%
Salt 3 g 0.9 g 15%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Eggehvite-Pulver

Velg bilde

Eggehvite-Pulver