• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Eple Fiber

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr99,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Eple Fiber Pulver?

Eple fiber er en finkornet eple fiber laget av friske Juicet og nøye tørkede epler, med den typiske smaken og smak av eple, samt høyt innhold av uløselig og løselig kostfiber.

 

Eple Fiber Pulver Fordeler

Eple Fiber Pulver inneholder 4 g kostfiber per 10g servering.

 

Hvem passer Eple Fiber Pulver for?

Eple Fiber Pulver er ideell for alle som ønsker å øke kostfiber inntaket.

Advarsel: Uten å drikke nok væske kan produktet hovne opp i halsen, forårsaker blokkering eller kvelning. Unngå bruk hvis du noen gang hatt spiserørs innsnevring eller svelgevansker.

Kosten til våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

 • Super kilde til naturlig fiber
 • Inneholder 4g fiber per porsjon
 • Ideell for alle som ønsker å øke fiberinntaket

Anbefalt bruk

Ha 300ml-500ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

uten smak : Eple fiber pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 2 small scoops (5g)

Servings Per Container - 50 (250g)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1850 kJ/440 kcal 93 kJ/22 kcal 1%
Fat 0 g 0 g 0%
  of which saturates 0 g 0 g 0%
Carbohydrates 90 g 4.5 g 2%
  of which sugars 40 g 2 g 2%
Fibre 40 g 2 g  
Protein 0 g 0 g 0%
Salt <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Eple Fiber

Velg bilde

Eple Fiber