• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Essential Whey 60

Smak
Pakke
Mengde

Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | 10% ekstra | Bruk kode: EKSTRATI

Festen ble til nachspiel | Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg har vi i festrus bestemt at du nå får 10% ekstra rabatt når du bruker kode: EKSTRATI

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m midnatt i 30.05.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr129,00

kr90,00

Spar: kr39,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Essential Whey 60?

Essential Whey 60 er en premium kvalitet whey protein konsentrat, kaldt filtrert for å gi over 18g (60%) av protein per porsjon.

Essential Whey 60 Fordeler

høye proteininnholdet i Essential Whey 60 vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Dette er også lav i fett og gir kun 1g fett per 30g servering.

Hvem passer Essential Whey 60 for?

Essential Whey 60 er egnet for en rekke idrettsutøvere og vanlige gym-goers og spesielt for alle som er ute etter å øke sitt daglige inntak av protein og øke mengden kalorier de forbruker.

Nøkkelfordeler

  • 60% proteininnhold
  • Balansert rate av proteiner og karbohydrater
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk 2-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer Soya, Egg, gluten og lignende produkter.

Sjokolade Myk Aromastoff : Whey Protein konsentrat (Melk), kakao, Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

jordbær Krem Aromastoff : Whey Protein konsentrat (Melk), Aroma, Farge (Rødbeter rød), søtningsmiddel (sukralose)

uten smak : Whey Protein konsentrat (Melk)

vanilje Aromastoff : Whey Protein konsentrat (Melk), Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Scoop (30g)

Servings Per Container - 33 (1kg)

Nutritional Information

 Per 100gPer Serving*RI
Energy1626 kJ/384 kcal488 kJ/115 kcal6%
Fat3.8 g1.1 g2%
 of which saturates2.4 g0.7 g4%
Carbohydrates26 g8 g3%
 of which sugars26 g8 g8%
Protein60 g18 g36%
Salt0 g0 g0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Essential Whey 60

Velg bilde

Essential Whey 60