Food Intolerance Test

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Utsolgt

Produktoversikt

Ifølge Allergy UK, så lider så mange som 45% av befolkningen fra matintoleranse, men som ikke er livstruende, kan gjøre alle aspekter av livet svært ubehagelig til tider. Vår matintoleranse Test er en enkel å bruke kit designet for å gi deg en personlig matintoleranse profil, og for å hjelpe deg å gjøre kosttilskudds endringer for å optimalisere din helse og ytelse.

Lorisian 50 og Lorisian 75 matintoleranse test kits gi deg alt som kreves for å ta en liten finger-stikk blodprøve, som deretter sendes i forhåndsbetalt returkonvolutt for mat-spesifikke IgG antistoff analyse. Innen ti virkedager etter mottak av prøven så vil resultatene bli levert direkte på døren. Vår personlige resultat pakke inneholder omfattende testresultater og en guide bok som forklarer prinsippene for behandling av matintoleranse ved å eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt. Matintoleranse Testen vil vurdere mat-spesifikke IgG antistoffer mot noen av de vanligste matvareintoleranse fra hver av de store mat gruppene som: korn, meieriprodukter, kjøtt, fisk, grønnsaker, frukt, nøtter, urter og krydder.

Lorisian 50 vil teste for 50 spesifikke allergier inkludert hvete, gluten, Ku Melk, nøtter, egg og gjær; mens Lorisian 75 vil teste for ytterligere 25 allergier inkludert Peanøtter, Bygg, Korriander, spisskummen og humle. For en fullstendig liste over testede matallergier vennligst se vedlagte filer nederst på siden.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Testet for 50 eller 75 vanlige allergier
  • Praktisk Finger-stikk hjem til laboratoriet blodprøve
  • Resultat i posten, innen 10 virkedager

Anbefalt bruk

Se instruksene i Lorisian Food intolerance Test innpakning.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Food Intolerance Test

Velg bilde

Food Intolerance Test