• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Fruktose

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr59,00

kr47,00

Spar: kr12,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Fruktose?

Fruktose er et naturlig sukker som finnes i en rekke matvarer som for eksempel frukt, grønnsaker og honning. Fruktose er en type sukker det regnes som en Karbohydrat med lav GI.

Fordeler med Fruktose

Den lave rangering på GI-skalaen betyr at Fruktose blir spaltet i løpet av en forlenget tidsperiode, som resulterer i en mindre innflytelse på blodsukkeret i forhold til andre sukkerarter som Dekstrose.

Hvem passer Fruktose for?

Fruktose kan bli tatt av alle som ønsker å øke sitt daglig karbohydratinntak, spesielt de som konkurrerer i utholdenhetsbaserte sporter.

Våre kunders kostholdsvalg for alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

 • Kabohydrater med lav GI
 • Søt smak, lett å blande
 • Super kilde til energi

Anbefalt bruk

Ha ønsket mengde vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 50g, rist og drikk. Bruk før, under og etter intens trening for de beste resultatene.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

uten smak: Fruktose Pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 1/2 Scoops (50g)

Servings Per Container - 20 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1540 kJ/386 kcal 620 kJ/193 kcal 7%
Fat 0 g 0 g 0%
  of which saturates 0 g 0 g 0%
Carbohydrates 100 g 50 g 19%
  of which sugars 93 g 47 g 52%
Protein 0 g 0 g 0%
Salt 0.03 g 0.02 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Fruktose

Velg bilde

Fruktose