• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Guargummi

Smak
Pakke
Mengde

Sommersalg på alle produkter | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Sommersalget | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Salget er i ferd med å avsluttes! Vi har satt ned prisene på alle produkter. Du trenger ingen kode, ettersom prisene allerede er satt ned i pris.

Nå får du også 10% EKSTRA RABATT når du oppgir koden 10EKSTRA i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m. midnatt den 25.07.2016 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre - 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

kr79,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Guargummi?

Guargummi er endospermen av guar bønnen, en årlig belgfrukt. Guargummi brukes som emulgeringsmiddel og tykningsmiddel i mange matvarer. Det har nøytral lukt og smak, og kan brukes til å binde ingredienser og redusere vannlekkasjer.

Fordeler med Guargummi

Guargummi er et glutenfri mat fortykningsmiddel, stabilisator, emulgator og tekstur forbedrer.

Hvem er guargummi egnet for?

Guargumi er ideell for alle som leter etter et fortykningsmiddel, emulgator og oppstrammingsmiddel i bakevarer, syltetøy og gelé, supper, salatdressinger, sauser, sirup, juice og meieriprodukter. Den kan også brukes som erstatning for stivelse, siruper og sukker som et lavt kalori fortykningsmiddel.

Dislcaimer:. Denne urten bør svelges kun med tilstrekkelig liquid.We råd for ikke å bli brukt av folk som lider med tarmobstruksjon

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Selvom dette produktet er produsert av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieri pulver brukes innenfor samme produksjonsanlegg og kontaminasjon kan forekomme i svært små mengder. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Nøytral lukt og smak
 • Glutenfri
 • Tykner mat, stabiliserer, emulgator og forbedrer tekstur

Anbefalt bruk

Fyll 300-350ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske jo tykkere vil shaken bli). Deretter legg til 2g og rist. Nå er den klar til bruk.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig vekt. Vi prøver så godt vi kan å gi deg en nøyaktig mengde når du bruker våre Myprotein kuler. Allikevel så vil disse bare gi deg en omtrentlig mengde og de er ingen erstatning for bruk av en vanlig måleenhet.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Uten smak : Guargummi (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 2/3 Small Scoop (2g)

Servings Per Container - 125 (250g)

Nutritional Information

Per 100gPer Serving*RI
Energy1452 kJ/347 kcal29 kJ/7 kcal0%
Fat5 g0.1 g0%
of which saturates0 g0 g0%
Carbohydrates80 g1.6 g8%
of which sugars4.5 g0 g0%
Protein5 g0.1 g0%
Salt30 g0.6 g10%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Guargummi

Velg bilde

Guargummi