• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Hele Egg pulver

Smak
Pakke
Mengde

Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | 10% ekstra | Bruk kode: EKSTRATI

Festen ble til nachspiel | Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg har vi i festrus bestemt at du nå får 10% ekstra rabatt når du bruker kode: EKSTRATI

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m midnatt i 30.05.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr169,00

kr135,00

Spar: kr34,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Hele Egg pulver?

Hele Egg pulver er en spraytørket, non-instantised, fine gult pulver produsert av pasteurisert høne egg.

Hele egg pulver Fordeler

Hele egg-pulver er en proteinrik mat som kan bidra til vekst og opprettholdelse av muskelmasse.

Hvem er Hele Egg pulver egnet for?

Hele Egg pulver passer for alle som ønsker å øke sin proteininntak. En rekke av våre kunder bruker hele egg pulver å supplere protein i deres matlaging, eller å legge til ekstra protein til en shake eller smoothie.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Nøkkelfordeler

  • Produsert fra pasteuriserte hønseegg
  • Proteinrik mat som kan bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse
  • Egnet for vegetarianere

Anbefalt bruk

Ha 100ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk 2-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, gluten og lignende produkter.

uten smak : Hele Egg pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Scoop (30g)

Servings Per Container - 33 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 2669 kJ/645 kcal 724 kJ/174 kcal 9%
Fat 38 g 11 g 16%
  of which saturates 38 g 11 g 16%
Carbohydrates 3.6 g 1.1 g 0%
  of which sugars 0 g 0 g 0%
Protein 48 g 14 g 29%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Hele Egg pulver

Velg bilde

Hele Egg pulver