• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Hele psyllium Skall

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Nedtelling til Jubileum | Opp til 30% rabatt | Pluss jubileums-flapjack | Bruk kode: JUBILEUM

Nedtelling til jubileum | Opp til 30% rabatt på alt | Bruk kode: JUBILEUM3

Vi er nesten der – nedtellingen til vårt jubileum har startet! Få opp til 30% rabatt på din hele din bestilling. Rabatten reduseres med én prosent hver time fra 09.00 til 19.00! I tillegg får du jubileums-flapjack med på kjøpet når du handler for 500,-! (så langt lageret rekker). 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til 23:00 den 26/05/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr59,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Hele Psyllium Skall?

Psyllium Skall er det ytre belegget eller "skallet’ av psylliumplanten’s frø. De er en naturlig form av løselig fiber.

Hele Psyllium Skall

Hele Psyllium Skall pulver gir en enkel måte å introdusere fiber i kosten. Denne naturlige kilden til fiber er et flott tillegg til ethvert kosthold.

Hvem passer Psyllium Skall for?

Mange av våre kunder kjøper Psyllium Husks som et middel til å øke deres naturlige kostfiber. I tillegg kunder kjøper også andre produkter fra Utvalget i Helse og Velvære/Kosthold og Slanking.

ADVARSEL: sikre at du drikker nok væske ellers dette produktet kan hovne opp og kunne blokkere halsen. Unngå bruk hvis du har noen gang hatt lidd av øsofageal innsnevring eller svelgevansker .

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

  • En kilde til naturlig kostfiber

Anbefalt bruk

Ha 300-350ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 2,5g, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

uten smak: Hele psyllium skall (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/2 ts. (2.5g)

Serveringer per beholder - 100 (250g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1540 kJ/378 kcal 39 kJ/9 kcal 0%
Fett 0 g 0 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 89 g 2.2 g 1%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Fiber 74 g 1.9 g  
Protein 0 g 0 g 0%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Hele psyllium Skall

Velg bilde

Hele psyllium Skall