• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Inositol

Smak
Pakke
Mengde

Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | 10% ekstra | Bruk kode: EKSTRATI

Festen ble til nachspiel | Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg har vi i festrus bestemt at du nå får 10% ekstra rabatt når du bruker kode: EKSTRATI

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m midnatt i 30.05.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr109,00

kr81,00

Spar: kr28,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Inositol?

Inositol er et vannløselig forbindelse kjent for å være et medlem av B-vitamin familien. Det er funnet i cellemembrankonstruksjoner.

Fordeler med Inositol

Inositol er viktig for funksjonen av nervesystemet og bidrar til mental ytelse og mental konsentrasjon.

Hvem passer Inositol for?

Inositol er et ideelt supplement for alle som ønsker å forbedre nervesystemet i tillegg til mental konsentrasjon som for eksempel sport som krever fokus og konsentrasjon.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

 • Viktig for funksjonen av nervesystemet
 • Bidrar til mental ytelse
 • Bidrar til mental konsentrasjon

Anbefalt bruk

Ha din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 750mg, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Inositol (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1/6 tsp (750 mg)

Servings Per Container - 333 (250g), 666 (500g)

Nutritional Information

 Per Serving
Inositol  750 mg

 

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Inositol

Velg bilde

Inositol