• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Instant Oats (Havrepulver)

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr39,00

kr31,00

Spar: kr8,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Instant Oats?

Instant Havrepulver er en kilde til lav Glykemisk indeks (GI) karbohydrater, en langsommere frigjøring karbohydrat til høy Glykemisk indeks (GI) karbohydrater. Vi har brukt skotsk havre og males dem ned igjen til et ultrafint pulver for å tilveiebringe en lav GI karbohydrat som lett kan inntas som en drikk når det blandes med ønsket væske.

Fordeler med Instant Oats

Karbohydrater bidra til å opprettholde en normal hjernefunksjon. Havre beta-glukan er vist å redusere kolesterolet. Høyt kolesterol er en risikofaktor i utviklingen av hjertesykdom. Instant Oats inneholder 4,4g av beta-glukan per 100g. Forbruket av beta-glukan fra havre eller bygg som en del av et måltid bidrar til reduksjon av stigning av blodglukose etter måltider

Hvem er Instant Oats egnet for?

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Kilde til Karbohydrater med lav GI
  • Kan hjelpe å redusere kolesterolet
  • Velsmakende og enkel å blande

Anbefalt bruk

Ha 150ml-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 100g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

>

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført ibold . Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Egg og produkter av disse.

Banansmak:Havre Mel (96%), Aroma, Farge (Curcumin), Søtningsmiddel (Sukralose)

Sjokolade Smooth Smak:Havre Mel (91%), kakao, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Jordbær Fløte Smak:Havre Mel (96%), Aroma, Farge (Rødbeter Røde), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak:Havre Mel (100%)

Vanilje Smak:Havre Mel (96%), Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 og 1/3 Store Scooper (100g)

Porsjoner per kontainer - 10 (1kg), 25 (2.5kg), 50 (5kg)

Næringsinformasjon

  Per porsjon *RI
Energi 1616 kJ/384 kcal 18%
Fett 7.7 g 12%
  hvorav mettet fett 1.4 g 7%
Karbohydrater 62 g 19%
  hvorav sukker 1.1 g 1%
Fiber 11 g  
Proteiner 11 g 24%
Salt <0.01 g 4%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinformasjonen er basert på versjonen uten smak/med naturell smak. Når du velger et produkt med en annen smak, kan næringsverdiene variere med opp til 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Instant Oats (Havrepulver)

Velg bilde

Instant Oats (Havrepulver)