• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Gluten Free

  Gluten Free

Kalisum- og vitamin D3-tabletter

100% av anbefalt daglig kalsium og vitamin D3 inntak

Mengde

Opp til 60% på piller og aminosyrer | Ingen kode nødvendig

Opp til 60% på piller og aminosyrer | Ingen kode nødvendig

Gå heller ikke glipp av våre nye juleprodukter, som inkluderer nye whey-smaker og limited edition flapjacks.
Tilbudet gjelder fram til kl. midnatt 12.12.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr19,00

kr15,00

Spar: kr4,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva Kalsium- og vitamin D3 tablets?

Disse tablettene har blitt formulert for å optimalisere din hverdagshelse med en potent tilførsel av kalsium og vitamin D. To tabletter vil gi deg 100% av næringsreferanseverdier (NRV); NRV-er anbefalinger for inntak av næringsstoffer basert på tilgjengelig vitenskapelig kunnskap.

Hva er de viktigste fordelene?

 • Kalsium er et viktig mineral som kroppen ønsker for en rekke grunner: For det første, det bidrar til normal muskelfunksjon og nevrotransmisjon som er nødvendig under sammentreknings- og avslapningsprosessen. Dessuten er det det mest rikelige mineral i kroppen, som er avgjørende for å opprettholde normalt skjelett og tenner. Det bidrar også til den normale energimetabolismen (fett, karbohydrater og proteiner), så vel som å spille en rolle i prosessen med celledeling og spesialisering.
 • Vitamin D3 produseres i kroppen under huden din som en reaksjon på sollyseksponering. Derfor, i vintermånedene, eller i land dekket av stort skydekke, kan kroppen bli mangelfull på dette viktige vitaminet. Ettersom Vitamin D bidrar til normal absorpsjon og utnyttelse av kalsium, vil du absolutt ha nok av dette i din faste diett.
 • Passer for både vegetarianere og veganere.

Er dette produktet for meg?

Passer for alle som ønsker å optimalisere deres helse med en praktisk on-the-go-tablett som inneholder 100% daglig anbefalt inntak for kalsium (800mg) og vitamin D (5ug).

Anbefalt bruk

Ta to tabletter daglig.

Nøkkelfordeler

 • Kalsium er den viktigste mineralet i kroppen din
 • Lett å konsumere tablettform
 • 100% av dine daglige referanseverdier for kalsium og vitamin D

Anbefalt bruk

Vi anbefaler å konsumere to tabletter daglig.

Dette produktet er et kosttilskudd, og skal ikke benyttes til å erstatte et variert, balansert kosthold. Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Oppbevares på et tørt, kjølig sted vekk fra direkte sollys. Egnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Kalsium (Bærer: Maltodekstrin), Fortykningsmiddel (Mikrokrystallinsk Cellulose), Geleringsmiddel (Hydroksypropylmetylcellulose), Antiklumpemiddel (Magnesiumstearat), Glaseringsmiddel (Glyserol, Karnaubavoks), Vitamin D (Bærere: Sukker, Stabilisator [Acaciagummi], Stivelse, Solsikkeolje).

 

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 Tabletter

Serveringer per beholder - 30 (60 Kapsler), 90 (180 Kapsler)

Næringsinnhold

    Per servering *RI
Vitamin D   5.0 µg 100%
Kalsium   800 mg 100 %

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kalisum- og vitamin D3-tabletter

Velg bilde

Kalisum- og vitamin D3-tabletter