Kokos Olje Kapsler

100% Natural Coconut Oil

Få hele 40% rabatt på 4 produktlinjer | Bruk kode: FANTASTISKFIRE

Få hele 40% rabatt på 4 produktlinjer | Bruk kode: FANTASTISKFIRE

Denne uken får du utrolige 40% rabatt aminosyrer, vitaminer, fettforbrennere og gainers!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 22/01/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr147,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Coconut Oil Caps?

Coconut Oil Caps er en urte blanding avledet fra ekstra jomfru kokosolje for å gi en høy mengde av fettsyrer som er viktig for helsen vår. Denne kokos oljen som brukes i kapslene er kaldpresset, sukkerfri, og 100% naturlig å gi den høyeste kvalitet kokos olje tilgjengelig.

Fordeler med Coconut Oil Caps

Coconut Oil Caps er en stor kilde til medium kjede triglyserider (MCT’s), som gir over 90% MCT. Hver kapsel gir en blanding av kaprylsyre, kaprinsyre, laurinsyre, myristinsyre og.

Hvem passer Coconut Oil Caps for?

Coconut Oil Caps er ideell for alle som ønsker å øke sitt inntak av MCT i en lett-å-spise, vegetarisk kapsel. De er perfekte for de som vil har det gode i kokosolje uten smak, og er den enkleste måten å øke det daglige inntaket av MCT

.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 100% naturlig
  • Kaldpresset extra virgin kokosnøttolje
  • 92% av medium kjede-triglyserider.

Anbefalt bruk

Konsumere en softgel opp til 3 ganger daglig. Best om produktet taes med mat.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

jomfru kokos Olje (laurinsyre C12, myristin C14, Palmitic C16, Caprylic C8, Capric C10, Mono Umettet - oljesyre, Stearin C18, flerumettede - linoleic acid), Gelatin Kapsel

.

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Softgel

Servings Per Container - 90 (90 Softgels)

Typical Nutritional Values

      Per Serving
Virgin Coconut Oil     1 g
Lauric C12     493 mg
Myristic C14     189 mg
Palmitic C16     81 mg
Caprylic C8     74 mg
Capric C10     62 mg
Mono Unsaturated - oleic acid     59 mg
Stearic C18     30 mg
Poly Unsaturated - linoleic acid     12 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kokos Olje Kapsler

Velg bilde

Kokos Olje Kapsler