• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Kre-Alkalyn®

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Nedtelling til Jubileum | Opp til 27% rabatt | Pluss jubileums-flapjack | Bruk kode: JUBILEUM

Nedtelling til jubileum | Opp til 30% rabatt på alt | Bruk kode: JUBILEUM3

Vi er nesten der – nedtellingen til vårt jubileum har startet! Få opp til 30% rabatt på din hele din bestilling. Rabatten reduseres med én prosent hver time fra 09.00 til 19.00! I tillegg får du jubileums-flapjack med på kjøpet når du handler for 500,-! (så langt lageret rekker). 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til 23:00 den 26/05/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr219,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Kre-Alkalyn ®?

Kre-Alkalyn ® er en riktig pH form for kreatin. På grunn av sin høye pH-verdi, Kre-Alkalyn ® blir levert til muskelen med full styrke

.

Fordeler med Kre-Alkalyn ®

Kreatin øker fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitet trening.

Hvem er Kre-Alkalyn ®? egnet for

Enhver utøver involvert i høy intensitet, kan eksplosive idretter bruke kreatintilskudd. Kre-Alkalyn ®. signert å bli tatt før og / eller etter trening

Advarsel: Ikke anbefalt for bruk hvis du har lidd av nyre- eller leversvikt (ikke en uttømmende liste). Ta kontakt med legen din før bruk hvis du er usikker. Anbefales ikke for gravide eller hvis du er under 18 år. Som med alle kreatin produkter kan du drikke mye vann.

Kre-Alkalyn ® er et registrert varemerke for All American Pharmaceutical & amp; Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn ® er en multi-patentert produkt (US Patent # 6399661, australsk patent # AU2003203344, New Zealand patent # 519305). Internasjonale patenter. Alle rettigheter reservert.

Nøkkelfordeler

  • pH-korrect Kreatin
  • Øker den fysiske prestasjonen under intense intervalløkter
  • Improve physical prestasjoner in Rik påtensity

Anbefalt bruk

Konsumere 2 kapsler før trening og 2 kapsler rett etter trening.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Velegnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Kre-Alkalyn ®. (bufret kreatin monohydrat), Vegetarisk Kapsel (Hydroxy propylmetylcellulose)

Allergener:

Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Næringsinformasjon

Serving Size - 2 Capsules

Servings Per Container - 60 (120 Capsules)

Nutritional Information

   Per Serving
Creatine Monohydrate  1.5 g

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kre-Alkalyn®

Velg bilde

Kre-Alkalyn®