• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Kreatin Monohydrat (Creapure®)

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr89,00

kr71,00

Spar: kr18,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Kreatin Monohydrat (Creapure®)

?

Kreatin Monohydrat (Creapure®) er laget av AlzChem i Tyskland og er verdenskjent for å være den reneste og beste kvalitet mikronisert Kreatin Monohydrat som er tilgjengelig. Creapure®:er den eneste Kreatin å være konsekvent testet til å være fri for urenheter og unødvendige biprodukter inkludert Kreatinin (CRN), dicyandiamide (DCD) dihydrotriazine (DHT) og Thiourea. Creapure®99,99% rent Kreatin Monohydrat

Fordeler med Kreatin Monohydrat (Creapure®)

Kreatin Monohydrat(Creapure®). er vist å øke fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitetstrening

Hvem passer Kreatin Monohydrat (Creapure®) for?

Dette anbefales for sport som krever høy intensitet, eksplosive bevegelser og for utøvere som kroppsbyggere, styrkeløftere og sprintere.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler som passer til et vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Ren form av Kreatin Monohydrat
 • Laget i Tyskland av Alzchem
 • Kan hjelpe å forbedre styrke, kraft og størrelse

Anbefalt bruk

Ha 5g til vann, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig, fortrinnsvis rett før og etter trening. Etter 8 uker med bruk, ta en uke fri og starte syklusen på nytt.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Berry Blast Smak: kreatin monohydrat (Creapure & reg;) (87%), Syre (sitronsyre), Aroma, Farge (Rødbete Rød, Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose).

Tropical Storm Smak: kreatin monohydrat (Creapure & reg;) (87%), Syre (sitronsyre), Aroma, Farge (karotener), søtningsmiddel (sukralose).

uten smak: kreatin monohydrat (Creapure & reg;) (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts. (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
Kreatin Monohydrat     5 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kreatin Monohydrat (Creapure®)

Velg bilde

Kreatin Monohydrat (Creapure®)