• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Kreatin Monohydrat

Nye smaker - Fersken og Mango, Sur Bringebær og Cherry Limeade

Smak
Pakke
Mengde

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr59,00

kr41,00

Spar: kr18,00

Produktoversikt

Nå tilgjengelig i Sitron & Lime, Appelsin, Sour Apple og Bringebær Lemonade.

Hva er Kreatin Monohydrat?

Kreatin Monohydrat er ideell for et bredt spekter av utøvere, fra kroppsbyggere til sprintere, men viktigst de som ønsker å forbedre sin kraft, styrke, hurtighet og fettinnhold i kroppen.

Fordeler med Kreatin Monohydrat

Kreatin Monohydrat kan virke ved å øke den fysiske prestasjonen i repetative, kortsiktig høyintensitetstrening er ideell for sport som krever høy intense, eksplosive bevegelser, for eksempel bodybuildere, vektløftere og sprintere.

Vår Kreatin Monohydrat kommer nå i to fantastiske smaker; Berry blast og Tropical storm, som kan blandes som til den perfekte Post Workout-drikke.

Hvem passer Kreatin Monohydrat for?

Kreatin Monohydrat er helt trygt, og er egnet for alle som deltar i langvarig eller høy intensitetstrening, eller som ønsker å forbedre fysiske prestasjoner og styrken.

Hvordan ta Kreatin Monohydrat

Det anbefales å ta 3-5g Kreatin Monohydrat rett etter trening, med et whey protein og karbohydratblanding, for å maksimere absoprsjonen og restitusjonen. Kreatin Monohydrat kan taes etter eller før trening for maks styrke.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Ideell for styrkebasert sport
 • Kan enkelt blandes med vann
 • Kan hjelpe med å forbedre styrke og kraft
 • Grad A-rangert av LabDoor

Anbefalt bruk

Ha 5g i vann, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig, fortrinnsvis rett før og etter trening. Etter 8 uker med fortsatt bruk ta en uke fri og starte syklusen igjen.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Berry Blast Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Syre (Sitronsyre), Aroma, Farge (Rødbete Rød, Antocyanin), Søtningsmiddel (Sukralose)

Blå Bringebær Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose, Acesulfam-K), Farge (E133).

Druesmak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farger (E129, E133).

Sitron & Lime Smak.: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farger (E110, E133)

Tropical Storm Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Syre (Sitronsyre), Aroma, Farge (karotener), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak: Kreatin Monohydrat (100%)

Vannmelonsmak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farge (E129).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts. (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
Kreatin Monohydrat     5 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kreatin Monohydrat

Velg bilde

Kreatin Monohydrat