L Carnitine

Smak
Pakke
Mengde

Få hele 40% rabatt på 4 produktlinjer | Bruk kode: FANTASTISKFIRE

Få hele 40% rabatt på 4 produktlinjer | Bruk kode: FANTASTISKFIRE

Denne uken får du utrolige 40% rabatt aminosyrer, vitaminer, fettforbrennere og gainers!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 22/01/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr79,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er L Carnitin?

L Carnitin produseres i kroppen fra aminosyrene lysin og metionin. Det syntetiseres i hovedsak i nyrene og leveren, og transporteres ut i kroppen for bruk i annet vev. Man finner de høyeste nivåene i vev som bruker fettsyrer som brensel, for eksempel i skjelett- og hjertemuskulatur.

Fordeler ved L Carnitin

Hver dosering inneholder 1000 mg L Carnitin (2 tabletter). L Carnitin inneholder ikke kunstige fargestoffer, preserveringsmidler, gjær, gluten, stivelse og laktose. Intet tilsatt salt (sodiumklorid) eller sukker. GMO-fri.

Hvem passer L Carnitin for?

L-Carnitin er ideelt for de som vil ha en lettvint kilde til karnitin som kan tas gjennom dagen. Det anbefales å innta 1 dosering av L Carnitin 2-3 ganger daglig, med måltider for best resultat. L-Carntine bør supplere et sunt og variert kosthold.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 1000mg L-karnitin
  • Syntetisert i leveren
  • Høyt nivå i vev som bruker fettsyrer som energi

Anbefalt bruk

Ta 2 tabletter, 1-2 ganger daglig. Tas helst mellom måltider.

Ikke overstig den daglig anbefalte dosen. Dette produktet må ikke erstatte et variert kosthold og aktiv livsførsel. Oppbevares på et tørt og temperert sted, utenfor direkte sollys. Ikke passende i en vegetariansk diett. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

L Carnitin L Tartrate, Massebyggere (Dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), polyvinylpyrrolidon, klumpemotvirkende middel (magnesiumstearat, silisiumdioksid).

Allergener:

Laget på en fabrikk som behandler melke-, soya- egg- og glutenprodukter.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 tabletter

Serveringer per beholder - 45 (90 tabletter), 90 (180 tabletter)

Næringsinnhold

      Per servering
L-carnitin     1 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L Carnitine

Velg bilde

L Carnitine