• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

L Glutamin

Nye smaker – Fersken og Mango, Sur Bringebær og Cherry Limeade

Smak
Pakke
Mengde

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr59,00

Produktoversikt

Nå tilgjengelig i Sitron og Lime, Appelsin, Sour Apple og Bringebær Lemonade.

Hva er L Glutamin?

Glutamin er et viktig aminosyre som kreves av hver muskel i kroppen, og er en av de viktigste byggesteinene i dannelse av proteiner som opprettholder celle helse og reparasjon av vev. Glutamin er funnet i varierende mengder i det meste av kjøtt og fisk, samt, i liten grad, i grønnsaker og belgfrukter.

Hva er fordelene med L Glutamin?

Glutamin er en semi-essensiell aminosyre som kroppen er i stand til å fremstille i små mengder; men majoriteten av det må komme fra kostholdet, og det er her L glutamin aminosyrer kan være nyttig i ditt kosthold.

Hvem er L Glutamin egnet for?

Glutamin er for alle som er engasjert i en langsiktig fysisk trening plan, der får riktig kosttilskudd balanse av aminosyrer er helt avgjørende. Kroppen krever riktig type næringsstoffer for å prestere og utvikle seg riktig, og enten disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de nødvendige for mange formål. L-Glutamin er også egnet for veganere og vegetarianere.

Hvordan ta L Glutamin

Som et kosttilskudd vi anbefaler å ta 5 gram, 1 til 3 ganger daglig. L glutamin kan inntas i løpet av dagen, men er mest gunstig tidlig på morgenen, før og etter trening og før sengetid. L glutamin kan blandes med rent vann eller kan kombineres med din favoritt juice og pre-trening.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Semi-essensiell aminosyre
 • 100% L Glutamin-pulver
 • Enkel å blande med vann eller andre kosttilskudd

Anbefalt bruk

Ha din foretrukne mendge vann inn i vår shaker. Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

 

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Berry Blast Smak: L Glutamin (87%), Syre (sitronsyre), farge (Rødbeterekstrakt og Antocyanin), Aroma, søtningsmiddel (sukralose).

Blåe Bringebær smak.: L Glutamin (87%), Naturlig smak, Søtningsmidler (sukralose acesulfam-K), Fargestoff (E133)

Druesmak.: L Glutamin (87%), Naturlig smak, Søtningsmidler (sukralose acesulfam-K), fargestoff (E129, E133)

Sitron og lime smak.: L Glutamin (87%), Naturlig smak, Søtningsmidler (sukralose acesulfam-K), fargestoff (E110, E133)

Appelsin smak: L Glutamin (87%), Naturlig smak, Søtningsmidler (sukralose acesulfam-K), Fargestoff (E110)

.

Bringebær Lemonade Smak.: L Glutamin (87%), Naturlig smak, Søtningsmidler (sukralose acesulfam-K), fargestoffer (E129, E133)

Sour Apple smak.: L Glutamin (87%), Naturlig smak, Søtningsmidler (sukralose acesulfam-K), fargestoff (E110, E133)

Tropisk Storm Smak: L Glutamin (87%), syre (sitronsyre), Aroma, søtningsmiddel (sukralose), Farge (karotener)

Uten smak: L Glutamin (100%)

Vannmelon Smak: L Glutamin (87%), Naturlig smak, Søtningsmidler (sukralose acesulfam-K), Fargestoff (E129)

.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
L Glutamine     4.35 g

 

Næringsinnholdet er basert på Berry Blast-smaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet vareire.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L Glutamin

Velg bilde

L Glutamin