• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

L Glutamine

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr119,00

kr95,00

Spar: kr24,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er L Glutamin?

L Glutamin er en av de 20 aminosyrene som er nødvendig for muskel funksjonen i kroppen. Aminosyrer er byggesteinene som danner proteiner for å opprettholde cellulære helse og vev reparasjon. Glutamin er funnet i varierende mengder i kjøtt og fisk, samt, i liten grad, i grønnsaker og belgfrukter.

Fordeler med L Glutamin

Glutamin er en semi essensiell aminosyre som kroppen er i stand til å fremstille i små mengder; men majoriteten av det må komme fra kostholdet, og L glutamin aminosyrer kan være nyttig i ditt kosttilskudd. L glutamin tabletter er enkle å svelge og gir en rask måte å få aminosyrer som er essensiell for deg.

Hvem er L Glutamin egnet for?

Glutamin er for alle som er engasjert i en langsiktig fysisk trenings plan, der kosttilskuddet ditt er avgjørende med en balanse av aminosyrer. Kroppen krever riktige typer næringsstoffer for å prestere og utvikle riktig, og om disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de nødvendige for mange formål.

L glutamin er egnet for både veganere og vegetarianere.

Hvordan ta L Glutamin

Som et kosttilskudd anbefaler vi å konsumere 5 tabletter, 1 til 3 ganger daglig. L glutamin kan inntas i løpet av dagen, men er mest gunstig om morgenen, før og etter trening og før sengetid. L glutamin kan blandes med rent vann eller kan være kombinere med din favoritt juice.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Semi-essensiell aminosyre
  • Kan hjelpe å forbedre restitusjonstiden
  • Kan støtte reperasjon av vev og vekst

Anbefalt bruk

Konsumere 3 tabletter, 1-2 ganger daglig. For optimalt resultat ta 45 minutter før treningen, og også konsumere under trening.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Velegnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

L Glutamin, bulking agenter (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), Anti klumpe Agents (Silikon dioksid, magnesiumstearat)

Allergener:

laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3 tabletter

Serveringer per beholder - 83 (250 tabletter)

Næringsinnhold

      Per servering
L-Glutamin     3 g

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L Glutamine

Velg bilde

L Glutamine