• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

L Glutamine

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr119,00

kr95,00

Spar: kr24,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er L Glutamin?

L Glutamin er en av de 20 aminosyrene som er nødvendig for muskel funksjonen i kroppen. Aminosyrer er byggesteinene som danner proteiner for å opprettholde cellulære helse og vev reparasjon. Glutamin er funnet i varierende mengder i kjøtt og fisk, samt, i liten grad, i grønnsaker og belgfrukter.

Fordeler med L Glutamin

Glutamin er en semi essensiell aminosyre som kroppen er i stand til å fremstille i små mengder; men majoriteten av det må komme fra kostholdet, og L glutamin aminosyrer kan være nyttig i ditt kosttilskudd. L glutamin tabletter er enkle å svelge og gir en rask måte å få aminosyrer som er essensiell for deg.

Hvem er L Glutamin egnet for?

Glutamin er for alle som er engasjert i en langsiktig fysisk trenings plan, der kosttilskuddet ditt er avgjørende med en balanse av aminosyrer. Kroppen krever riktige typer næringsstoffer for å prestere og utvikle riktig, og om disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de nødvendige for mange formål.

L glutamin er egnet for både veganere og vegetarianere.

Hvordan ta L Glutamin

Som et kosttilskudd anbefaler vi å konsumere 5 tabletter, 1 til 3 ganger daglig. L glutamin kan inntas i løpet av dagen, men er mest gunstig om morgenen, før og etter trening og før sengetid. L glutamin kan blandes med rent vann eller kan være kombinere med din favoritt juice.

Nøkkelfordeler

  • Semi-essensiell aminosyre
  • Kan hjelpe å forbedre restitusjonstiden
  • Kan støtte reperasjon av vev og vekst

Anbefalt bruk

Konsumere 3 tabletter, 1-2 ganger daglig. For optimalt resultat ta 45 minutter før treningen, og også konsumere under trening.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Velegnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

L Glutamin, bulking agenter (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), Anti klumpe Agents (Silikon dioksid, magnesiumstearat)

Allergener:

laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Næringsinformasjon

Serving Size - 3 Tablets

Servings Per Container - 83 (250 Tablets)

Nutritional Information

      Per Serving
L Glutamine     3 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

L Glutamine

Velg bilde

L Glutamine