• Gluten Free

    Gluten Free

Leucin Peptider

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr179,00

kr143,00

Spar: kr36,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Leucin Peptider?

Leucin Peptider gir 50% Leucin Peptider som gir en forbedret form for Leucin for å hjelpe muskelvekst og restitusjon. Leucin Peptider er produsert av whey protein isolat bruker en proprietær enzym som bryter de lange kjeder ned i mer lett absorberbare di og tri-peptider.

Leucin peptid Fordeler

Peptid formen tillater en raskere absorpsjon på grunn av den høye kapasitet intestinal transportør som kan føre til en hurtigere slipper inn i muskelen, og en større muskelproteinsyntese respons.

Hvem er Leucin Peptider Egnet for?

Leucin Peptider er ideell for alle som deltar i intens trening og er etter optimal muskel utvinning.

Nøkkelfordeler

  • Rask absorpsjon og bruk av Leucin
  • Di og Tri-Peptideform av Leucin
  • 50% L-Leucin Peptides

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 2g, rist og drikk. Bruk to ganger daglig. For optimalt resultat ta 45 minutter før treningen, og også legge inn trening.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer melk, egg, gluten og produkter av disse.

Bær eksplosjon Aromastoff : Leucine peptid Pulver (Melk) (40%), Leucin Pulver (40%), syre (sitronsyre ), Aroma, farger (Rødbeter Rød, Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose).

Tropisk Storm Aromastoff : Leucin peptid Pulver (Melk) (40%), Leucin Pulver (40%), syre (sitronsyre ), Aroma, Farge (karotener), søtningsmiddel (sukralose).

uten smak . Leucin peptid Pulver (Melk) (50%), Leucin Pulver (50%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1/2 tsp (2g)

Servings Per Container - 125 (250g), 250 (500g), 500 (1kg)

Nutritional Information

  Per Serving
L Leucine     1.46 g

 

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Leucin Peptider

Velg bilde

Leucin Peptider