• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Maltodekstrin

Smak
Pakke
Mengde

Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | 10% ekstra | Bruk kode: EKSTRATI

Festen ble til nachspiel | Vi klarer ikke la være å utvide jubileumstilbudet | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg har vi i festrus bestemt at du nå får 10% ekstra rabatt når du bruker kode: EKSTRATI

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m midnatt i 30.05.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr39,00

kr31,00

Spar: kr8,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Maltodekstrin?

Maltodekstrin er et polysakkarid produsert fra stivelse ved partiell hydrolyse og har en DE (dekstrose-ekvivalent) på 18. Det er et hvitt pulver uten søthet eller lukt.

Fordeler med Maltodekstrin

Selv om Maltodekstrin er et komplekst karbohydrat, rangerer det ganske høyt på glykemisk indeksen (GI) rett nedenfor enkle karbohydrater som druesukker.

Hvem passer Maltodekstrin for?

Maltodekstrin er egnet for alle som er engasjert i et langsiktig fysisk trening som ønsker å øke sin karbohydratinntak.

Våre kunders kostholdsvalg for alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

 • Karbohydrat med høy GI
 • Super kilde til energi
 • Fyller raskt opp glykogenlagrene

Anbefalt bruk

Ha ønsket mengde vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 50g, rist og drikk. Bruk før, under og etter intens trening for de beste resultatene.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Maltodekstrin (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 1/2 Scoops (50g)

Servings Per Container - 20 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1607 kJ/384 kcal 803 kJ/192 kcal 10%
Fat 0 g 0 g 0%
  of which saturates 0 g 0 g 0%
Carbohydrates 94 g 47 g 18%
  of which sugars 94 g 47 g 18%
Protein 0 g 0 g 0%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Maltodekstrin

Velg bilde

Maltodekstrin