• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Maltodextrin - Batch Tested Range

Smak
Pakke
Mengde

Salg på nye proudukter | Opp til 50% rabatt | Ingen kode nødvendig

Salg på nye proudukter | Ingen kode nødvendig

Ønsker du å  teste våre nyeste produktutgivelser? Dette er det perfekte tidspunktet! Vi har samlet alle våre nyeste produkter på denne siden, og vi har satt ned prisene på alle nye produkter, så du trenger ingen kode. Inkluderer proteinsjokolade, økologiske produkter, nøttesmør, måltidserstattere og mer!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 27/07/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr99,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Maltodextrin er gruppe testet gjennom Informert Sport program innenfor rammen av World Anti-Doping Agency (WADA) og vedlikeholder ISO 17025 akkreditering som gir forsikring om at dette produktet er fritt for naturlig forekommende forbudte stoffer.

Hva er maltodekstrin?

Maltodextrin er en høy kvalitets karbohydrater hentet fra maisstivelse som gir en stor kilde til rask energi.

Fordeler med maltodextrin

Selv Maltodextrin er et komplekst karbohydrat, priser det ganske høyt på glykemisk indeks (GI) like under enkle karbohydrater som druesukker. Karbohydrater bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Maltodekstrin er 94% karbohydrater.

Hvem er maltodekstrin egnet for?

For alle som er engasjert i en langsiktig fysisk trening plan, så er å få riktig kosttilskudd balanse helt avgjørende. Kroppen krever riktig type næringsstoffer for å prestere og utvikle riktig, og om disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de trengte for mange formål.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Karbohydrat med høy GI
 • Super kilde til energi
 • Fyller raskt opp glykogenlagrene

Anbefalt bruk

Ha ønsket mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i du en og en tredje MP store scoops (50g), rist og drikk.

1 x nivå MP Plastic Scoop (stor) veier 38g. (ikke inkludert)

Ingredienser

Dette produktet er 100% Maltodextrin med ingenting lagt til eller tatt bort.

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 ½ large scoops (50g)

Servings Per Container - 20 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1700 kJ/400 kcal 850 kJ/200 kcal 10%
Fat 0 g 0 g 0%
  of which saturates 0 g 0 g 0%
Carbohydrates 100 g 50 g 19%
  of which sugars  0g 0 g 0%
Protein 0 g 0 g 0%
Salt <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Maltodextrin - Batch Tested Range

Velg bilde

Maltodextrin - Batch Tested Range