• Gluten Free

    Gluten Free

Melkprotein Smooth

Smak
Pakke
Mengde

Månedens smak - Bruk kode NYSMAK

I Juni får du 25% rabatt på våre iskrem-smaker! Bruk kode: NYSMAK

Inkluderer smakene: Sjokolade, karamell og salt, jordbær, vanilje, straciatella, jordbærkrem, jordbærkjeks, jordbær delight, sjokolade smooth, dobbel sjokolade, banansjokolade, karamellsjokolade, neapolitan & Tiramisu.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 30/06/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp nå!

kr169,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Melkprotein Smooth?

Melkprotein Smooth er et melkeproteinkonsentrat avledet fra ultra-filtrert skummet melk. Dette melkeproteinet er en kilde for kasein og Wheyproteiner i samme forhold som man finner naturlig i melk (80% kasein og Whey 20%). Melkeprotein gir en ekstremt glatt konsistens med en ekstremt ren og nøytral smak.

Fordeler med Melkprotein Smooth

På grunn av produksjonsprosessen, trenger man ingen instantising agents for å gi god blanding og konsitsent av Melkeprotein Smooth. Melkprotein Smooth er svært allsidig; det kan konsumeres i forskjellige former, inkludert proteinshakes, smoothies og yoghurt. Melkprotein Smooth absorberes langsomt av magen, som gir en konisk tilførsel av aminosyrer til muskelene over en lengre tidsperiode. Dette gjør Melkprotein Smooth ideelt proteinpulver for mellom-måltider og før sengetid. Under søvn er kroppen er normalt tom for næringsstoffer, ettersom det er upraktisk å konsumere mat. Melkeprotein Smooth er 78% Micellar Kasein, resten består av Whey protein og bioaktive proteiner.

Hvem passer Melkprotein Smooth for?

For alle som er engasjert i langsiktig trening, er det helt avgjørende å få til en riktig balanse av kosttilskudd. Kroppen krever riktig type næringsstoffer for å prestere og utvikle seg rett, og enten disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de nødvendige for mange formål. Som et kosttilskudd vi anbefaler at du tar det før sengetid eller mellom måltidene 2-3 ganger per dag.

Nøkkelfordeler

  • Langsomt fordøyende proteiner, ideell å ta før sengetid
  • Nøytral, ren smak og instant miksing
  • 100% melkeprotein-konsentrat

Anbefalt bruk

Ha 300-400ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk rett før sengetid for optimale resultater, men kan også tas mellom måltider eller 2-3 ganger om dagen.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer egg, gluten og produkter av disse.

Banansmak:Melk Proteinkonsentrat (93%), Emulgator (Soya Lecitin), Aroma, Farge (Curcumin), Søtningsmiddel (Sukralose)

Banoffee Smak:Melk Proteinkonsentrat (93%), Emulgator (Soya Lecitin), Naturlig smak, Maltekstrakt, Søtningsmiddel (Sukralose)

Sjokolade-Mint Smak:Melk Proteinkonsentrat (90%), Emulgator (Soya Lecitin), Kakaopulver, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Sjokolade Smooth Smak:Melk Proteinkonsentrat (90%), Emulgator (Soya Lecitin), Kakaopulver, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Bringebærsmak:Melk Proteinkonsentrat (93%), Emulgator (Soya Lecitin), Naturlig smak, Fargestoff (E162, E120), Søtningsmiddel (Sukralose)

Jordbærkrem Smak:Melk Proteinkonsentrat (93%), Emulgator (Soya Lecitin), Aroma, Farge (Rødbete Rød), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak:Melk Proteinkonsentrat (100%), Emulgator (Soya Lecitin)

Vaniljesmak:Melk Proteinkonsentrat (93%), Emulgator (Soya Lecitin), Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 ¹/³ Scoop (30g)

Servings Per Container - 33 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1501 kJ/354 kcal 450 kJ/106 kcal 5%
Fat 1.5 g 0.5 g 1%
  of which saturates 1.3 g 0.4 g 2%
Carbohydrates 5.0 g 1.5 g 1%
  of which sugars 5.0 g 1.5 g 2%
Protein 80 g 24 g 48%
Salt 2.0 g 0.6 g 10%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Melkprotein Smooth

Velg bilde

Melkprotein Smooth