• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Gluten Free

    Gluten Free

Micellar Whey Protein

Myseproteinkonsentrat med frigjøringshastigheten til micellar kasein

Smak
Pakke
Mengde

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr199,00 kr119,00 Spar: kr80,00

Produktoversikt

Hva er Micellar Whey Protein?

Micellar Whey Protein et banebrytende proteinpulver som er mer enn bare ditt standard myseproteinkonsentrat. Med aminosyreprofilen til myse og absorpsjonsegenskapene av kasein, vil Micellar Whey Protein revolusjonere sportsernæringsmarkedet.

En unik produksjonsprosess resulterer i dannelsen av ekstra store micelle-molekyler som har en økt resistens mot proteaser. Det betyr at du fortsatt får alle egenskapene til myseprotein, bortsett fra med en frigjøringshastighet lik micellar asein, som er generelt ansett som et “tregt protein”.

Hvordan ta Micellar Whey Protein

Ta Micellar Whey Protein før eller etter en treningsøkt, eller mellom måltider for å holde proteinnivået toppet opp. Micellar Whey Protein gir 23 g protein per 30 g servering, som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmassen. Ultrafiltreringsprosessen som brukes til å produsere Micellar Whey Protein sikrer et lavt sukkerinnhold, med bare 1 g sukker i hver servering.

Nøkkelfordeler

  • Unike produksjonsproses som resulterer i ekstra store miceller
  • Lik frigjøringshastighet som micellar kasein
  • Protein bidrar til vekst i muskelmasse

Anbefalt bruk

For å dra nytte av dette produktet anbefaler vi å tilsette en stor scoop (30 g) til 200-300 ml vann eller melk i en MyProtein-shaker før eller etter trening, eller mellom måltidene, opptil 3 ganger daglig.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

 

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet skrift. Kan også inneholde soya og egg.

Myseproteinkonsentrat (Melk) (100%).

 

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg), 83 (2.5kg), 166 (5kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per 30g
Energi 1746 kJ/415 kcal 524 kJ/125 kcal
Fett 9.5 g 2.9 g
  hvorav mettet 5.8 g 1.7 g
Karbohydrater 6.0 g 1.8 g
  hvorav sukkerarter 3.5 g 1.1 g
Protein 76 g 23 g
Salt 0.75 g 0.23 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Micellar Whey Protein

Velg bilde

Micellar Whey Protein