• Vegetariansk

    Vegetariansk

My Bar Zero - 1 x 65g

High Protein Bar

Smak
Pakke
Mengde

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr19,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Mybar Zeros er smakende, proteinrik bar perfekt for noen som ønsker et alternativ til protein når du er på farten.

Disse barene er tilgjengelig i 5 fantastiske smaker som inkluderer; Sitron ostekake, sjokolade, Mandel Vanilje, Jordbær Vanilje og Eple Kanel.

Som en alternativ måte å spise de her barene, fjern emballasjen, legg de på et brett og varme dem i en forvarmet ovn i noen minutter, eller sette dem i mikrobølgeovnen i ca 20 sekunder. Det vil gjøre dem om til en myk og klissete bar, perfekt som en proteinrik dessert eller til et kveldsmåltid. Du kan også prøve å legge til peanøtter, cashew, eller mandel smør til barene for å ytterligere forbedre smaken. & Nbsp;

Hver bar gir 20g protein per porsjon som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Mybar Zeros er lav i mettet fett og gir 90% mindre karbohydrater enn en standard protein bar *, noe som gjør dem til den ideelle snacken for å øke protein inntaket. Det høye proteininnholdet i disse barene er hentet fra melkeprotein som bidrar til den eksepsjonelle aminosyreprofilen. I motsetning til mange andre protein barer, er det ingen tilsatt polyoler.

Mybar Zeros er perfekt som en enkel matbit i løpet av dagen eller for å konsumere rundt treningsøktene for å øke protein inntaket. Det er en snack for alle med en søt tann og leter etter en godt smakende, proteinrik bar.

* Sammenlignet med våre HighPro protein barer.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 20g proteiner per bar
  • 90% mindre karbohydrater enn en standard proteinbar*
  • 5 deilige smaker å velge mellom

Anbefalt bruk

Konsumere som en næringsrik snack, 1-2 ganger per dag.

Advarsel: Uegnet for diabetikere. Denne baren inneholder naturlige råvarer. Selv om ekstra forsiktighet er tatt for å fjerne alle steiner, mutter skjell eller stammer fra råvarer, kan noen fortsatt gjenstår.

Lagring : Produktet skal lagres og transporteres i et temperaturområde på 15°C. til 22°C. vekk fra direkte sollys, ekstrem endring av varme, lukt & luftfuktighet.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Kan inneholde soyabønner, peanøtter og produkter av disse. Laget i et anlegg som håndterer hvete, gluten, egg, sesamfrø. For allergener, frø og produkter av disse.

Mandel Vanilje Aromastoff : Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Mandler (10%), Oligofructose, solsikkeolje, aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

Eple Kanel Smak : Melkeprotein, Isomalto-oligo, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, solsikkeolje, Mandler, Eple (3,3%), krydder (0,3%), Salt, Aroma, søtningsmiddel (steviol Glykosider), Farge (betakaroten).

Sjokolade Aromastoff : Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, kakaomasse (8,8%), Kakao korn (4,4%), lav fett Kakao (2,2%), aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

sitron ostekake Smak : Melkeprotein, Isomalto-oligo, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, solsikkeolje, Mandler (5,6%), aroma, salt, syre (sitronsyre), søtningsmiddel (steviol Glykosider), fargestoff (betakaroten).

Jordbær Vanilje Aromastoff : Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, Mandler, solsikkeolje, Jordbær (1,1%), naturlige aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Bar (65g)

Porsjoner per kontainer - 1 Bar

Næringsinformasjon

  Per 100g Per Bar (65g)
Energi 1261 kJ/304 kcal 820 kJ/198 kcal
Fett 9.5 g 6.2 g
  hvorav mettet fett 1.1 g 0.7 g
Karbohydrater 3.9 g 2.6 g
  hvorav sukker 3.7 g 2.4 g
Fiber 39 g 26 g
Proteiner 31 g 20.2 g
Salt 0.58 g 0.37 g

 

Næringsinformasjonen er basert på Sitron og ostekakesmaken, når du velger en alternativ smak kan næringsverdiene variere med opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

My Bar Zero - 1 x 65g

Velg bilde

My Bar Zero - 1 x 65g