• Vegetarian

    Vegetarian

My Bar Zero - 12 x 65g

High Protein Bar

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr219,00

kr186,00

Spar: kr33,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Mybar Zero er en velsmakende, proteinrik bar perfekt for deg som ønsker en alternativ kilde til proteiner når du er på farten.

Disse deilige barene er tilgjengelig i 5 fantastiske smaker som inkluderer; Sitron Ostekake, Sjokolade, Mandel og Vanilje, Jordbær og Vanilje og Eple og Kanel.

Som en alternativ måte å spise barene, fjern emballasjen, sett på et brett og prøve å bake dem i en forvarmet ovn i noen minutter, eller ha dem i mikrobølgeovnen i ca 20 sekunder. Det vil gjøre dem om til en myk og klissete bar, perfekt for en proteinrik dessert eller et kveldsmåltid. Du kan også prøve å ha på peanøtt-, cashew-, eller mandelsmør på barene for å ytterligere forbedre smaken. 

Hver bar gir 20g protein per porsjon som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Mybar Zero inneholder lite mettet fett og gir 90% mindre karbohydrater enn en standard protein bar*. Dette gjør den til den ideelle snacken for å øke proteininntaket. Det høye proteininnholdet i disse barene er hentet fra melkeprotein som bidrar til den eksepsjonelle aminosyreprofilen. I motsetning til mange andre protein barer, er det ingen polyoler tilsatt til Mybar Zero.

Mybar Zero er perfekt som en enkel matbit i løpet av dagen eller til å spise rundt treningsøktene for å øke proteininntaket. Perfekt for deg som har lyst på noe godt og leter etter en velsmakende, proteinrik bar.

*Sammenlignet med våre HighPro protein barer.

Nøkkelfordeler

  • 20g proteiner per bar
  • 90% mindre karbohydrater enn en standard proteinbar*
  • 5 deilige smaker å velge mellom

Anbefalt bruk

Spis som en næringsrik snack, 1-2 ganger per dag.

Advarsel: Uegnet for diabetikere. Denne baren inneholder naturlige råvarer. Selv om ekstra forsiktighet er tatt for å fjerne alle steiner, frø, skall eller stammer fra våre råvarer, kan noen fortsatt være igjen.

Oppbevaring: Produktet skal lagres og transporteres i et temperaturområde på 15°C. til 22°C. vekk fra direkte sollys, ekstreme temperaturendringer, lukt & luftfuktighet.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Kan inneholde soyabønner, peanøtter og produkter av disse. Laget i et anlegg som håndterer hvete, gluten, egg, sesamfrø. For allergener, frø og lignende produkter.

Mandel og Vaniljesmak: Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Mandler (10%), Oligofructose, solsikkeolje, aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

Eple og Kanel Aromastoff: Melkeprotein, Isomalto-oligo, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, solsikkeolje, Mandler, Eple (3,3%), krydder (0,3%), Salt, Aroma, søtningsmiddel (steviol Glykosider), fargestoff (betakaroten).

Sjokoladesmak: Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, kakaomasse (8,8%), kakao nibs (4,4%), Fettredusert Kakao (2,2%), aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

Sitron Ostekakesmak: Melkeprotein, Isomalto-oligo, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, solsikkeolje, Mandler (5,6%), aroma, salt, syre (sitronsyre), søtningsmiddel (steviol Glykosider), fargestoff (betakaroten).

Jordbær og Vaniljesmak: Melkeprotein, Isomalto-oligosakkarider, bulking agent (polydekstrose), Oligofructose, Mandler, solsikkeolje, Jordbær (1,1%), naturlige aroma, salt, søtningsmiddel (steviol Glykosider).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Bar (65g)

Porsjoner per kontainer - 1 Bar

Næringsinformasjon

  Per 100g Per Bar (65g)
Energi 1261 kJ/304 kcal 820 kJ/198 kcal
Fett 9.5 g 6.2 g
  hvorav mettet fett 1.1 g 0.7 g
Karbohydrater 3.9 g 2.6 g
  hvorav sukker 3.7 g 2.4 g
Fiber 39 g 26 g
Proteiner 31 g 20.2 g
Salt 0.58 g 0.37 g

 

Næringsinformasjonen er basert på Sitron og ostekakesmaken, når du velger en alternativ smak kan næringsverdiene variere med opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

My Bar Zero - 12 x 65g

Velg bilde

My Bar Zero - 12 x 65g