• Vegetariansk

    Vegetariansk

MyBar Zero

Smak
Pakke
Mengde

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr19,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

MyBar Zero er en velsmakende, høyproteinbar, perfekt for alle som ønsker en alternativ kilde til protein når du er på farten.

Som en alternativ måte å spise disse barene, fjern emballasjen, sett på et brett/tallerken og prøv bake dem i en forvarmet ovn i noen minutter, eller sette dem i mikrobølgeovnen i ca 20 sekunder. Det vil gjøre dem om til en myk og fristende bar, perfekt for som en høyproteindessert eller et kveldsmåltid. Du kan også prøve å tilsette peanøtter, cashew, eller mandelsmør til barene for å ytterligere forbedre smaken.

Hver bar gir 20 g protein per servering som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Mybar Zero er lav i mettet fett og gir 80% mindre arbohydrater enn en standard proteinbar*, noe som gjør dem til det ideelle snack for å øke proteininntaket. Det høye proteininnholdet i disse barene er hentet fra melkeprotein som bidrar til den eksepsjonelle aminosyreprofil. I motsetning til mange andre proteinbarer, er det ingen polyoler lagt til Mybar Zero.

Mybar Zero er perfekt som en enkel matbit i løpet av dagen eller å konsumere rundt treningsøktene for å øke proteininntaket. De er en flott snack for alle med et søtsug og som leter etter en velsmakende proteinbar.

* Sammenlignet med våre High Pro proteinbarer.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produktbasis.

Nøkkelfordeler

  • 20g proteiner per bar
  • 80% mindre karbohydrater enn en standard proteinbar*
  • Lavt innhold av mettet fett

Anbefalt bruk

Konsumer som en næringsrik snack, 1-2 ganger per dag.

Advarsel: Uegnet for diabetikere. Denne baren inneholder naturlige råvarer. Selv om ekstra forsiktighet er tatt for å fjerne alle steiner, nøtteskal eller stammer fra råvarer, kan noen fortsatt gjenstå.

Lagring: Produktet bør oppbevares og transporteres ved et temperaturområde på 15°C. til 22°C vekk fra direkte sollys, ekstrem varmeendring, lukt og luftfuktighet.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Kan inneholde soyabønner, peanøtter og produkter av disse. Laget i et anlegg som håndterer hvete, gluten, egg, sesamfrø. For allergener, frø og produkter av disse.

Karamellpeanøttsmak: Melkeprotein, Isomalto-oligosaccharid, Bulkdannelsemiddel (Polydekstrose), Peanøtter (9.9%), Oligofruktose, Solsikkeolje, Karamellbiter (Sukker, Glukosesirup, Søtet kondensert Melk, Saltet smør) (3.1%), Salt, Smakstilsetning, Søtningsmiddel (Steviol Glykosider).

Cookies and Cream-smak: Melkeprotein, Isomalto-oligosaccharid, Bulkdannelsemiddel (Polydekstrose), Oligofruktose, Solsikkeolje, Kakaobiter, Shortcake (3,2%) (Hvetemel (Gluten), Vegetabilsk fett (Raps, Palmeolje), Sukker, Salt, Natriumbikarbonat, Ammoniumbikarbonat), Lavfettskakao, Smakstilsetning, Salt, Søtningsmiddel (Steviol Glykosider).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Bar (65g)

Serveringer per beholder - 1 Bar

Næringsinnhold

  Per 100g Per Bar (65g)
Energi 1318 kJ/318 kcal 857 kJ/207 kcal
Fett 11.6 g 7.5 g
  hvorav mettet 3 g 1.9 g
Karbohydrater 4 g 2.6 g
  hvorav sukkerarter 3.5 g 2.2 g
Protein 30 g 19.5 g
Salt 0.67 g 0.43 g

 

Næringsinnholdet er basert på Cookies and Cream. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

MyBar Zero

Velg bilde

MyBar Zero