• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Oatbran

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr39,00

kr29,00

Spar: kr10,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Oatbran?

Oatbran er produsert av høykvalitets hvite havre i den ytre skall av havre korn og stabiliseres for å hindre produktet fra å miste sin kvalitet.

Oatbran Fordeler

Oatbran er høy i fiber og er lav i sukker, noe som gir 0,1 g sukker per 10g servering. Oatbran er også meget lav i natrium og en proteinkilde, som gir 14% protein.

De betaglukaner som finnes i havrekli vil bidra til å opprettholde normale kolesterolnivået i blodet.

Hvem passer Oatbran for?

Oatbran anbefales for alle som ønsker å og øke sitt inntak av fiber. Oatbran kan brukes til å lage grøt eller blandes med andre kosttilskudd for å øke karbohydrater og fiber innhold.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

  • Fiberrik
  • Lavt sukkerinnhold
  • Bidrar til vedlikehold av normalt blodkolesterol-nivået

Anbefalt bruk

Ha 10g til eksisterende kosttilskudd eller bruk for å øke fiberinnholdet i andre matvarer.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Vennligst nyte dette produktet som en del av et sunt og balansert kosthold og en aktiv livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg og lignende produkter.

uten smak : Oat kli (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 2 tsp. (10g)

Servings Per Container - 100 (1kg)

Nutritional Information

 Per 100gPer Serving*RI
Energy1525 kJ/364 kcal458 kJ/109 kcal5%
Fat9.4 g0.9 g1%
 of which saturates1.8 g0.2 g1%
Carbohydrates56.1 g4.7 g2%
 of which sugars1.2 g0.1 g0%
Protein13 g1.3 g3%
Salt0 g0 g0%
β-Glucans6.2 g0.6 g 

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Oatbran

Velg bilde

Oatbran