Omega 3 Chewies

Clementine Flavoured Omega 3 Chewies

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr98,00
Utsolgt

Produktoversikt

Omega 3 Chewies 500; Omega 3 Chewies 200: BBE - 01/04/2015

Hva er Omega 3 Chewies?

Omega 3 Chewies er tyggefiskeoljekapsler som kan konsumere for å hjelpe deg å øke det daglige inntaket av EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre). Disse er to fettsyrer som mange mennesker ofte mangler på grunn av mangel på fet fisk i kostholdet. Omega 3 Chewies også gi en kombinasjon av vitamin A, C, D3 og K.

Fordeler med Omega 3 Chewies

Omega 3 Chewies gi 23 mg av EPA og 105 mg DHA som både bidrar til normal funksjonen av hjertet, vedlikehold av normalt blodtrykk, og vedlikehold av normale blod triglyseridnivåer. Den ekstra vitamin blandingen vil også bidra til den normale funksjonen av immunsystemet, og til å opprettholde normalt skjelett.

Hvem er Omega 3 Chewies egnet for?

Omega 3 Chewies er ideell for alle som mangler fet fisk i kostholdet og er på utkikk etter en enkel måte å øke sitt daglige inntak av omega 3 fettsyrer, spesielt mye med EPA og DHA. Disse omega 3 smaker godt og er perfekt for alle som kjemper for å konsumere omega softgels eller flytende

.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Bidrar til normal funksjon av hjertet
  • Gode smaker og lett å konsumere
  • Lagt vitaminene A, C, D3 og K

Anbefalt bruk

Som et supplement til mat anbefaler vi å konsumere 1 til 3 chewy gels per dag.

Ingredienser

fiske Olje, Kapsel skall (Glyserol, Gelatin, Aromastoff: Solbær, cellulose, maisstivelse, Farger: jern oksid, titan dioksid & Carmine rød, søtningsmiddel: sukralose), Ikke-hydrogenert vegetabilsk olje, Smaker, Søtstoffer (Mannitol &. sukralose), Vitamin C (askorbinsyre), triglyserider med middels kjede, kalsiumaskorbat, Vitamin E (dl-alfa tokoferylacetat), vitamin A palmifat *, vitamin D3 *

Næringsinformasjon

Per 1 Chewie:
EPA (eicosapentaenoic acid): 22.5mg
DHA (docosahexaenoic acid): 105mg
Total Omega 3: 150mg
Vitamin C: 30mg
Vitamin A: 0.2mg
Vitamin K: 27.5µg
Vitamin D: 2.5 µg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Omega 3 Chewies

Velg bilde

Omega 3 Chewies