• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Organic

    Organic

Organic Whey Protein

Deilig kremaktig smak

Smak
Pakke
Mengde

20% rabatt på whey proteiner | Bruk kode: WHEYNO

20% rabatt på whey proteiner | Bruk kode: WHEYNO

Alle som ønsker å øke muskelmassen trenger å forsikre seg om at de får i seg nok proteiner, ettersom det er essensielt for å hjelpe kroppen å øke muskelmassen. Vårt hurtigvirkende Whey Protein utvalg er laget for å havne i systemet ditt raskt. Vi er et utvalg av pulver, alle med forskjellige næringsmessige profiler som passer dine individuelle treningsbehov. Du får Whey protein i porsjonsposer, pulver og ready-to-shake.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 31/10/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr59,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein’s Organic Whey er hentet fra strengt kontrollerte, sertifiserte økologiske meierier. Produsert i de grønne slettene sør i Østerrike, har våre kyr full frihet til å utforske og streife rundt på feltene som omslutter deres beitemarker.

Fôret bare på rike, grønne enger, er våre kyrs myse deretter ultra-filtrert for å sikre eksepsjonell kvalitet. Med et spesielt høyt nivå av funksjonalitet, kan Organic Whey med hell brukes sammen med mange forskjellige matvarer.

Med en deilig kremaktig smak er Myprotein’s Organic whey herlig å drikke selv uten smakstilsetning. Helt uten noen kunstige ingredienser, søtningsmidler eller Soyaa, er Myprotein’s Organic Whey like deilig som kyrne det kom fra.

Med 20 g protein per servering vil Myprotein’s Organic Whey bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Det vil også bidra til opprettholdelse av normal beinbygning.

Nøkkelfordeler

  • Hentet fra sertifiserte økologiske meierier
  • Ultrafiltrert for eksepsjonell kvalitet
  • Fri for kunstige ingredienser

Anbefalt bruk

Vi anbefaler å blande et stort scoop (25 g) med 200 ml vann eller melk i en Myprotein shaker før og/eller etter treningen. Kan alternativt konsumerees når som helst på dagen for å øke det daglige proteininntaket.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet skrift. Kan også inneholde Soyaa og egg.

Organic Whey (Melke)proteinkonsentrat (100%).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (25 g)

Serveringer per beholder - 20 (500 g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering
Energi 1731 kJ/409 kcal 433 kJ/102 kcal
Fett 4.5 g 1.1 g
  hvorav mettet 3.4 g 0.9 g
Karbohydrater 12 g 3.0 g
  hvorav sukkerarter 12 g 3.0 g
Protein 80 g 20 g
Salt 0.00 g 0.00 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Organic Whey Protein

Velg bilde

Organic Whey Protein