• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

PeptoPro

Hydrolysate Casein

Smak
Pakke
Mengde

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr309,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er PeptoPro®?

PeptoPro® er et pre-fordøyd protein som er helt vannløselige og inneholder mer enn 60% unike hypoallergenisk di- og tripeptider. Disse peptidene blir absorbert mye raskere enn noen intakt protein eller enkelt aminosyrer. PeptoPro® er også laget av kasein og har en grad av hydrolysering på 20%.

Fordeler med PeptoPro®

Hvem passer PeptoPro®for?

PeptoPro® er ideelt for alle som ønsker å legge til høy-kvalitets kasein til sitt kosthold og for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein. PeptoPro® anbefales både før og etter trening.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Inneholder alle 20 aminosyrene trengt for muskelproteinsyntesen
  • Vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Anbefalt bruk

Ha 250-350ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 20g, rister og drikk.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer Soya, Egg, gluten og produkter av disse.

Berry Blast Smak: PeptoPro® (Kasein Hydrolysat) (Melk ), Aroma, Syre (sitronsyre), Farge (Rødbeter Ekstrakt Antocyanin), Søtningsmiddel (Sukralose)

uten smak: PeptoPro® (Kasein Hydrolysat) (Melk )

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3/4 Scoop (20g)

Serveringer per beholder - 25 (500g), 50 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1433 kJ/338 kcal 287 kJ/68 kcal 3%
Fett 1.5 g 0.3 g 0%
  hvorav mettet 0.5 g 0.1 g 1%
Karbohydrater 0 g 0 g 0%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Protein 81 g 16 g 32%
Salt 3.8 g 0.76 g 12%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

PeptoPro

Velg bilde

PeptoPro