• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Pro Milk Zero

Zero Sugar

Smak
Pakke
Mengde

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr139,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Pro Milk Zero?

Pro Melk Zero er en smakende protein melk drikke med null gram sukker. Pro Milk Zero kommer i 2 herlig naturlige smaker som inkluderer rik sjokolade og fløyelsmyk vanilje smak. Pro Milk Zero er ideell for et raskt proteininntak når du er på farten, og er en perfekt måte å øke ditt daglige protein inntak.

Fordeler med Pro Milk Zero

Pro Milk Zero gir 15 g protein per 250 ml kartong som vil bidra til vekst og opprettholdelse av muskelmasse. Pro Milk Zero er sukkerfri og gir null gram sukker per porsjon.

Hvem er Pro Milk Zero egnet for?

Pro Milk Zero er den ideelle drikke for alle som leter etter en smakende protein drikk når du er på farten, og for alle som ønsker å øke sitt daglige inntak av protein. Pro Milk Zero er et fantastisk alternativ til de vanlige protein shakes og gi null gram sukker.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 15g proteiner per kartong
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse
  • Velsmakende drikk tilgjengelig i to smaker

Anbefalt bruk

Serveres avkjølt. Rist godt før åpning.

Oppbevares i den originale emballasjen på et kjølig og tørt sted. Pass på at beholderen er ordentlig lukket. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Dessuten kan inneholde Soya.

Sjokolade Aromastoff : Renset vann, Melkeproteiner, Krem (Melk), Kakao (1,5%), Sikori frukto-oligosakkarider (Inulin), Fortykningsmidler (mikrokrystallinsk cellulose, natriumkarboksymetylcellulose, Karragenan), Stabilisatorer (natriumfosfat, natrium citrat), Aroma, salt, emulgator (E472e), Søtstoffer (Sukralose , acesulfam K).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 kartong (250ml)

Porsjoner per beholder - Hver pakke inneholder 9 kartonger.

Næringsinnhold

  Per 100 g Per kartong (250ml) *RI
Energi 163 kJ/39 kcal 418 kJ/98 kcal 5%
Fett 1.3 g 3.4 g 4%
  hvorav mettet 0.8 g 2 g 10%
Karbohydrater 0.6 g 1.5 g 1%
  hvorav sukkerarter 0.3 g 0.8 g 1%
Fiber 0.6 g 1.5 g  
Protein 5.9 g 15 g 30%
Salt 0.29 g 0.73 g 13%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på sjokoladesmak-versjonen. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Pro Milk Zero

Velg bilde

Pro Milk Zero