• Vegetarian

    Vegetarian

Protein Dessert 200g

Smak
Pakke
Mengde

Sommersalg på alle produkter | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Sommersalget | Opp til 75% rabatt + 10% EKSTRA | Bruk kode: 10EKSTRA

Salget er i ferd med å avsluttes! Vi har satt ned prisene på alle produkter. Du trenger ingen kode, ettersom prisene allerede er satt ned i pris.

Nå får du også 10% EKSTRA RABATT når du oppgir koden 10EKSTRA i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder t.o.m. midnatt den 25.07.2016 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre - 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr59,00

kr53,00

Spar: kr6,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Protein Dessert?

Protein Dessert er en overbærende proteinrik, øyeblikkelig dessert som gir en unik protein blanding av micellær kasein kalsiumkaseinat, myse Protein konsentrat, og Eggehvite pulver. Protein Dessert er perfekt å konsumere i kveld for alle med en søt tann, og det er raskt og enkelt å lage.

Protein Dessert Fordeler

Protein dessert gir over 30g protein per porsjon som vil bidra til en vekst og vedlikehold i mager masse.

Hvem passer Protein Dessert for?

Protein Dessert er ideell for alle som ønsker en stor smakende dessert som kan brukes som en sen kveld snack. Det er også perfekt å konsumere protein Dessert på et annet tidspunkt på dagen for å øke daglig proteininntak.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Velsmakende, proteinrik dessert
  • Perfekt for alle som liker søtesaker
  • Over 30g proteiner per porsjon

Anbefalt bruk

Mix 2 scoop (ca 50g) med 150 vann eller melk til en glatt konsistens. For best resultat bruk en Myprotein shaker og la det sitte i kjøleskapet i 10-15 minutter før du drikker.

Ingredienser

Sjokolade Pudding

Protein Blanding (micellær kasein kalsiumkaseinat, myse Protein konsentrat, Egg hvitt pulver, Glutamin Peptider), Medium Kjede Triglyserid, Maltodexterin, Aroma, kakao, xantangummi, kaliumfosfat, søtningsmiddel (sukralose).

jordbær Is

Protein blanding (micellær kasein kalsiumkaseinat, myse Protein konsentrat, Egg hvitt pulver, Glutamin Peptider), Medium kjede Triglyserid, Maltodexterin, Aroma, xantangummi, kaliumfosfat, Farging (Rødbeter Rød), søtningsmiddel (sukralose).

Næringsinformasjon

PER 100g:
Energy (kJ/kcal): 1513/358
Fat: 7.2g
of which saturates: 1.0g
Carbohydrates: 10.4g
of which sugars: 1.8g
Protein: 62g
Salt: 0.4g
PER 50g SERVING:
Energy (kJ/kcal): 756/179
Fat: 3.6g
of which saturates: 0.5g
Carbohydrates: 5.7g
of which sugars: 0.9g
Protein: 31g
Salt: 0.2g
Nutritional information is based on the Strawberry option. Other flavours my vary slightly.

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Dessert 200g

Velg bilde

Protein Dessert 200g