Protein Pasta

Smak
Pakke
Mengde

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr99,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Protein Pasta?

Protein Pasta er proteinrik mat som kan legges til enkelte retter for å øke proteininnholdet eller erstatte andre høyt karbohydratbaserte matvarer. Protein Pasta er lett å lage (forberedelsestid ca 9 minutter) og vil legge en stor dimensjon til dine måltider. Den er ideell for å erstatte høy karbohydrat basert mat som pasta eller poteter.

Fordeler med Protein Pasta

Protein Pasta gir 18g protein per 30g servering som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Protein Pasta er også lav i sukker gir bare 0,4 g per porsjon som gjør den ideell for alle som ønsker å redusere sitt sukkerinntak .

Hvem er Protein Pasta Egnet til?

Protein Pasta er ideell for alle som leter etter en proteinrik mat for å ha med sine måltider.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 18g proteiner per porsjon
  • 70% mindre karbohydrater enn en standard supermarked-pasta
  • Klar til å spises på 9 minutter

Anbefalt bruk

01. Kok 1 liter vann med en klype salt. 02. Dypp pasta posen i vannet (la pasta være i posen). 03. Kok i minst 9 minutter, som er avhengige av smak preferanse. 04. Fjern fra pannen og avløp. 05. Åpne posen og servere på en plate (best konsumert i følgende 10 minutter).

Oppbevares i den originale emballasjen på et kjølig og tørt sted. Sørg for at de enkelte pasta poser og ytre boksen er ordentlig lukket. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Dessuten kan inneholde melk.

vegetabilske proteiner (Erte, Soya) (69%), status semulegryn ( Gluten ) (25%), Egg Hvite (& gt ;. 5%), sjøtang Ekstrakt, metionin, treonin, Soya, Anti klumpemiddel (silisiumdioksid)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 pakke (30g)

Porsjoner per beholder - Hver pakke inneholder 14 poser.

Næringsinnhold

  Per 100 g Per pakke (30g) *RI
Energi 1455 kJ/343 kcal 438 kJ/103 kcal 5%
Fett 1.9 g 0.6 g 1%
  hvorav mettet 0.5 g 0.15 g 1%
Karbohydrater 21 g 6.3 g 2%
  hvorav sukkerarter 1.2 g 0.4 g 1%
Fiber 1 g 0.3 g  
Protein 60 g 18 g 36%
Salt 2.41 g 0.72 g 12%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Pasta

Velg bilde

Protein Pasta