Protein Pasta

Smak
Pakke
Mengde

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumstilbud | Opp til 75% rabatt på alt | Ingen kode nødvendig

Jubileumsdagen er her, og vi reduserer prisene på alle produkter! Opp til 75% rabatt på ALT på nettsiden! I tillegg, så langt lageret rekker, får du en shaker med på kjøpet når du handler for 500,-

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder i en begrenset periode eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Kjøp Nå

Var: kr99,00

kr74,00

Spar: kr25,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Protein Pasta?

Protein Pasta er proteinrik mat som kan legges til enkelte retter for å øke proteininnholdet eller erstatte andre høyt karbohydratbaserte matvarer. Protein Pasta er lett å lage (forberedelsestid ca 9 minutter) og vil legge en stor dimensjon til dine måltider. Den er ideell for å erstatte høy karbohydrat basert mat som pasta eller poteter.

Fordeler med Protein Pasta

Protein Pasta gir 18g protein per 30g servering som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Protein Pasta er også lav i sukker gir bare 0,4 g per porsjon som gjør den ideell for alle som ønsker å redusere sitt sukkerinntak .

Hvem er Protein Pasta Egnet til?

Protein Pasta er ideell for alle som leter etter en proteinrik mat for å ha med sine måltider.

Nøkkelfordeler

  • 18g proteiner per porsjon
  • 70% mindre karbohydrater enn en standard supermarked-pasta
  • Klar til å spises på 9 minutter

Anbefalt bruk

01. Kok 1 liter vann med en klype salt. 02. Dypp pasta posen i vannet (la pasta være i posen). 03. Kok i minst 9 minutter, som er avhengige av smak preferanse. 04. Fjern fra pannen og avløp. 05. Åpne posen og servere på en plate (best konsumert i følgende 10 minutter).

Oppbevares i den originale emballasjen på et kjølig og tørt sted. Sørg for at de enkelte pasta poser og ytre boksen er ordentlig lukket. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Dessuten kan inneholde melk.

vegetabilske proteiner (Erte, Soya) (69%), status semulegryn ( Gluten ) (25%), Egg Hvite (& gt ;. 5%), sjøtang Ekstrakt, metionin, treonin, Soya, Anti klumpemiddel (silisiumdioksid)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Packet (30g)

Servings Per Container - Each pack contains 14 pouches.

Nutritional Information

  Per 100g Per Packet (30g) *RI
Energy 1455 kJ/343 kcal 438 kJ/103 kcal 5%
Fat 1.9 g 0.6 g 1%
  of which saturates 0.5 g 0.15 g 1%
Carbohydrate 21 g 6.3 g 2%
  of which sugars 1.2 g 0.4 g 1%
Fibre 1 g 0.3 g  
Protein 60 g 18 g 36%
Salt 2.41 g 0.72 g 12%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Pasta

Velg bilde

Protein Pasta