• Vegetarian

    Vegetarian

Protein Puffs

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr139,00

kr104,00

Spar: kr35,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Protein Puffs er deilige, sprø smakende protein kuler laget av soyaproteinisolat. Disse er lette protein snacks som og kan settes i vesken for å gi en fantastisk proteinrik snack når du er på farten eller ønsker å øke daglig inntak av protein. Hver boks gir 10 pakker av Protein Puffs.

Disse gode snacksene er tilgjengelig i to gode smaker som inkluderer; BBQ og salt & eddik.

Protein Puffs gir 15g protein per pakke som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse.

Protein Puffs er ideelle for alle som leter etter et høyt proteininntak når du er på farten, og de er spesielt ideellt for alle som er etter en alternativ proteinkilde når du ønsker å øke daglig inntak av protein. Protein Puffs er perfekt for å holde i vesken og ha på når som helst i løpet av dagen som en proteinrik snack.

Nøkkelfordeler

  • 15g proteiner per pakke
  • Velsmakende proteinrik snack
  • En fantastisk snack for når du er på farten

Anbefalt bruk

Klar til å spise. Konsumere som snacks.

Oppbevares i den originale emballasjen på et kjølig og tørt sted. Kontroller at den ytre beholderen er ordentlig lukket. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser i fet. Dessuten kan inneholde melk og egg.

BBQ Aromastoff : Soya Puffs (Soya Protein Isolat, rismel, Tapioca mel, sukker , hevemiddel (kalsiumkarbonat)), solsikkeolje, krydder (sukker, salt, gjærekstrakt, løkpulver, druesukker, Torula gjær, tomat pulver, natriumdiacetat, hvitløk pulver, Paprika, Hydrolysert Hvete Protein , aroma, syre (sitronsyre), Anti klumpemiddel (silisiumdioksid), krydder).

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Packet (30g)

Servings Per Container - Each box contains 10 packs.

Nutritional Information

  Per 100g   Per Packet (30g) *RI
Energy 1758 kJ/417 kcal   529 kJ/126 kcal 6%
Fat 11.6 g   3.5 g 5%
  of which saturates 1 g   0.3 g 2%
Carbohydrate 27.9 g   8.4 g 3%
  of which sugars 11 g   3.3 g 4%
Protein 50 g   15 g 30%
Salt 3.33 g   1 g 15%
  Per 100g *RI Per Packet (30g) *RI
Calcium 983 mg 123% 295 mg 37%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the BBQ Flavour version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Puffs

Velg bilde

Protein Puffs