• Vegetarian

    Vegetarian

Protein Smoothie (Prøve)

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Bruk kode: 10EKSTRA

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Bruk kode:10EKSTRA

Vi forlenger salget, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store fredagssalg!

Nå får du også 10% ekstra på hele din bestilling. Bruk kode: 10EKSTRA!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 28/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr9,00

kr8,00

Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Protein Smoothies?

Protein Smoothies er en stor smakende, proteinrik snack som inneholder naturlige jordbær og banan smakstilsetninger og ekte fruktbiter for å gi en naturlig smakende frukt smoothie.

Protein Smoothie Fordeler

Hver porsjon vil gi over 18 g myseproteinkonsentrat som vil bidra til vekst og opprettholdelse av muskelmasse. Det er også lav i karbohydrater og fett, og gir bare 98 kalorier per porsjon som gjør det til et ideellt snack å konsumere når som helst i løpet av dagen når du ønsker å øke proteininntaket .

Hvem er protein smoothies egnet for?

Protein Smoothies er ideell for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein. Prøv å legge til andre naturlige frukt til dette for å forbedre den ernæringsmessige verdien ytterligere.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Proteinrik fruktsmoothie
  • Naturlige smakstilsettere med ekte fruktbiter
  • Shake med naturlig smak

Anbefalt bruk

Vi anbefaler å blande 1 MP stort scoop (25g) med 150-200 ml kaldt vann eller melk til en glatt konsistens. For best resultat bruk en Myprotein shaker og la sitte i kjøleskapet i 10-15 minutter før du drikker.

Hvorfor ikke prøve å blande i en elektronisk blender med isbiter eller knust is og legge i en variant av naturlig frukt.

Ingredienser

Udenaturert Whey Protein konsentrat *, Naturlig Banan Aroma, Naturlig jordbær Aroma, 100% banan Pulver, 100% jordbær Pulver, farger (Curcumin & Rødbeter rød), søtningsmiddel (sukralose®), emulgator (Soya Lecitin). * Fra Melk

Næringsinformasjon

PER 100g:
Energy (kJ/kcal): 1646/390
Fat: 6.8g
of which saturates: 4.5g
Carbohydrates: 9.9g
of which sugars: 4.5g
Protein: 73.6g
Salt: 0.1g

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Smoothie (Prøve)

Velg bilde

Protein Smoothie (Prøve)